≫ 

Robot koji je služio kao obezbeđenje počinio samoubistvo! (FOTO) (VIDEO)

Dizajnirani su da se kreću sasmostalno, jer je to jedino objašnjenje kako je robot završio u fontani

  • 2

Kad ljude savlada svet u kom žive, svi problemi koje imaju, bolesti ili neprežaljene ljubavi, odluče se da počine samoubistvo. Svet je postao previše komplikovano mesto i za jednog robota, pa se on, izgleda, bacio u fontanu u aktu "robotskog samoubistva". Robot je Knightscope K5, "zaposlen" kao obezbeđenje u jednoj agenciji za komunikacije u Vašingtonu. Ovi roboti su opremljeni kamerama da bi se tako imao osećaj većeg fizičkog prisustva od regularne bezbednosne kamere.

Radijacija u Fukušimi "ubila" robota za samo dva sata!

Dizajnirani su da se kreću samostalno, jer je to jedino objašnjenje kako je robot završio u fontani. Nekoliko postova na Tviteru dokumentovalo je njegove finalne trenutke, pre no što je završio, licem nadole, u vodenom grobu.

Na sajtu kompanije, navedene su neke od karakteristika robota K-5. One uključuju forenzičke mogućnosti, kao što je snimanje registarskih tablica, a može i da detektuje pištolje i slično oružje. Ovog robota u mnogim komentarima poredili su sa R2-D2, ali mnoge podseća na droide iz filma Wall-E.

Ovo nije prvi put da se ovaj robot pojavljuje u vestima. U aprilu, jedan pijani čovek je uspeo da obori robota teškog 135 kilograma. Prošle godine, K-5 je slučajno oborio i pregazio 16-mesečno dete.

Ali ne zaboravite, bez obzira kako vam svet izgleda, uvek možete da nađete nekog s kim možete da popričate. Čak i ako ste robot.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: iflscience.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA