≫ 

Prostituka ušla u taksi i oralno zadovoljila vozača, a zgroženi putnik je sve snimao sa zadnjeg sedišta (VIDEO)

Užasnuti korisnik Ubera deo događaja snimio je na Snepčetu, a video je objavio i javno na drugim društvenim mrežama

  • 1

Korisnik Ubera doživeo je najneprijatniju vožnju u životu, nakon što je drogirana prostitutka na prednjem sedištu počela oralno da zadovoljava vozačaNakon incidenta, kompanija Uber je pokušala da se izvini putniku besplatnom vožnjom u vrednosti od deset dolara.

Čim je shvatio da imaju seks u WC-u aviona, izvadio je telefon i sve snimio. Njihovi izrazi lica govore sve (VIDEO)

Prodavac iz Bostona, Aner Manuel, tvrdi da je nekoliko kilometara bio zaglavljen u vozilu u kojem se prostitutka mazila sa vozačem, da bi mu na kraju pružila oralni seks.

Užasnuti korisnik Ubera deo događaja snimio je na Snepčetu, a video je objavio i javno na drugim društvenim mrežama nakon što su mu iz firme navodno ponudili kompenzaciju od deset dolara.

- Videli su snimak i istražuju incident - požalio se "Esquieru" i dodao kako je devojka sigurno bila na drogama, prenosi Index.hr.

Portparol Ubera za Daily Mail rekao je kako takvo ponašanje ne tolerišu pa je dodao da je vozaču odmah po prijavi incidenta uskraćen pristup aplikaciji.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA