≫ 

Ovako se vole roditelji: Pogledajte kako se ovaj sin zahvalio ocu za svu ljubav i podršku od vrtića do koledža (FOTO)

Deca rastu, ali se neke stvari ne menjaju

  • 4

Iskulirao je mamu od kako je upisao fakultet, a onda mu je ona snimila najjaču poruku ikada (VIDEO)

Deca rastu, ali se neke stvari ne menjaju. Za Čarlsa Brokmana Trećeg to znači podršku čoveka koji s njim deli isto ime, ali i rođendan. U tvitu koji je brzo postao viralan, Brokman je odao počast svom ocu fotografijama i srceparajućim postom. 

- Od prvog dana u vrtiću do odlaska na koledž. Hvala ti, tata - napisao je Brokman.

Obe fotografije je slikala njegova mama, a prikazuju tradiciju ove porodice iz Teksasa koja podrazumeva da se sin, koji sada ima 17 godina, na početku svake školske godine, prati u školu.

- Zaista sam blagosloven jer imam ovakvog oca i majku, koji su uvek uz mene da mi pruže podršku u svemu što radim - rekao je mladi Brokman.

On kaže da nije očekivao toliku pažnju i da je mislio da će samo njegovi prijatelji lajkovati i retvitovati, a post je retvitovan nekoliko stotina hiljada puta.

Prema rečima njegovog oca, mnogo puta je video da kad roditelj priđe svom detetu, ono odbrusi:

- Ne diraj me! Ne grli me u javnosti - navodi Brokman Junior. - A on mene grli. Svakodnevno govorimo jedni drugima da se volimo. Ponosim se njime, mnogo je dobar dečko.

- Od početka mu govorim kad polazi u školu, da ne upada u nevolje, da upamti zašto je tu, da dobija dobre ocene, sve u tom stilu. I da mora da upamti da predstavlja porodicu Brokman, uvek mu kažem da kad izađe iz kuće, onda mora da predstavi u dobrom svetlu sve Brokmanove - objašnjava Brokman Junior.

(Telegraf.rs / Izvor: USA today.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA