Iskulirao je mamu od kako je upisao fakultet, a onda mu je ona snimila najjaču poruku ikada (VIDEO)

Bila je vidno potrešena pa čak i malo sarkastična...

  • 3

Sin ove majke otišao je na koledž, ali uopšte ne želi da joj se, pa je ona u očaju snimila poruku na Fejsbuku u nadi da će bar tako doći u kontakt sa njim.

Sve je bilo u redu dok nisu kupili ukletu lutku: Tada su u njihovoj kući počele da se dešavaju strašne stvari (FOTO) (VIDEO)

- Zdravo, Lijame, da li me se sećaš? Ja sam tvoja mama, ja sam te rodila - započinje majka svoju poruku sinu.

Vidno potrešena pa čak i malo ljuta, ona sina podseća na svoj izgled, podseća ga na detalje iz njegovog života, kako je uvek kao beba voleo da joj sedi na kuku, kako je upravo ona žena koja ga je volela i hranila prvih 18 godina njegovog života.

Mama Lijama takođe pita da li se seća tate i svih aktivnosti koje su kao porodica zajedno radili i uspomena koje su stvarali.

Zatim ga malo sarkastično pita da nije možda samo zaboravio kako se koristi telefon i na kraju ga podseća da su roditelji ti koji treba da mu plate školovanje.

Poruka ove majke podigla je veliku prašinu na internetu jer su mišljenja apsolutno podeljena, da li ona zapravo voli sina, zbog čega je toliko ljuta i ogorčena te da li je baš ovo pravi način da ponovo osvoji srce svog deteta.

Pogledjate video:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Marijauna

    7. avgust 2017 | 18:26

    Sramota je zaboraviti svoje roditelje ko su da su kakvi su da su a pogotovu ako su sve u zivotu cinili za decu. Kako mi brinemo o roditeljima i nasa deca ce tako brinuti o nama . Tako momce imaces i ti decu ...

  • Katunjanin

    7. avgust 2017 | 19:32

    Majka je sigurno fina žena čim je sin zaboravio...

  • Sarutobi

    7. avgust 2017 | 20:17

    Aj plači

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA