Bolesni Britanci putuju u Srbiju kako bi uživali u "bordelima sa psima": Ovo je prava istina o zlostavljanju životinja u Beogradu (FOTO)

Britanski portali danas pišu da slike nisu autentične, i da psi u čarapama i na štiklama nemaju veze sa navodnim bordelima sa psima

  • 8

Fotografije pasa obučenih u najlon čarape korišćene su da bi ilustrovale uznemirujuću priču životinjskih brodela koje su sve privlačniji britanskim turistima, a oni se, kako se pisalo, navodno nalaze u Srbiji. Ipak, postoji jedan problem - to nema nikakve veze sa našom zemljom.

IZRAZITO UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ (+18): Plaćaju da bi silovali omamljene pse, sve se dešava na tajnoj lokaciji u Beogradu?

Britanski mediji pišu o seks-turizmu u Beogradu: Bolesnici putuju zbog psećih bordela i silovanja omamljenih pasa (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Naime, mediji u Velikoj Britaniji preneli su priču o seksualnom zlostavljanju životinja u Beogradu i sve većem interesovanju domaćih turista za ovu "atrakciju".

Britanski portali "Metro" i "Miror" danas pišu da slike nisu autentične, i da psi u čarapama i na štiklama nemaju veze sa navodnim bordelima sa psima. Prema prethodnim informacijama, prestonica Beograd je "žarište" za zoofile koji uživaju u seksu sa životinjama poput koza, ovaca, magaraca, pasa, mačaka, gusaka i krava.

Fotografija koju je objavila grupa koja se zalaže za prava životinja u Srbiji je zapravo meme koji potiče iz Kine, a vlasnici pasa su oblačili svoje ljubimce u mrežaste čarape, iz zabave, piše "Metro".

 
I can't unsee this. And neither will you. 😂😂😂. #sorry #dogsinpantyhoseA post shared by Harry Shum Jr (@harryshumjr) on

Ipak, pojedini mediji pisali i da su fotografije napravljena u "bordelu sa psima" u Srbiji, koji su postali popularni među turistima, uključujući i britanske.

Dalje portal piše da iako je nejasno da li ovi "bordeli za pse" zaista postoje u Srbiji, da su ove fotografije pasa deo bizarnog trenda koji je kružio kineskim društvenim mrežama 2013. godine. Dodaju i da iako deluje prilično čudno, nema seksualnu konotaciju.

Mediji su pisali i da su organizovane turističke ture za ovakve ljude koje nude direktan prevoz. Navodi se da oni u oglasima pronalaze ponude seksa sa životinjama za cenu između 70 i 150 evra, a snimanje monstruoznog čina dok se iživljavaju nad životinjom košta dodatnih 50 evra.

Podsetimo, Udruženje za zaštitu životinja Levijatan došlo je do informacija da u Beogradu postoji bordel sa psima, gde ih omamljuju i seksualno zlostavljaju.

Oni su na svom Fejsbuk profilu postavili izrazito uznemirujući sadržaj, gde se vidi omamljen pas kako su mu navučene najlon čarape, očigledno spreman za neki bludni čin.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Dino

    19. oktobar 2017 | 13:50

    Strahota i uzas .Nisu zivotinje zivotinje u danasnjici je covek veca zivotinja of same zivotinje. Pitam se di ide covjeci razum.

  • Bokan

    19. oktobar 2017 | 15:12

    Ovde su svi bolesni.

  • Vojislav

    19. oktobar 2017 | 20:10

    Treba, ih tuziti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA