≫ 

Muškarcima je na ovom ostrvu pristup ZABRANJEN: Kristina je napravila luksuzno odmaralište samo za žene (FOTO) (VIDEO)

Muškarci odvlače pažnju ženskih posetilaca

  • 3

Američka preduzetnica Kristina Rot namerava da otvori luksuzno odmaralište za žene, na jednom od finskih ostrva, gde će muškarcima pritup biti zabranjen.

Ostrvo SuperShe nalazi se u Helsinškom arhipelagu u Baltičkom moru i trenutno je u fazi izgradnje, a njegovo otvaranje očekuje se u junu ove godine.

Carinici na rajskom ostrvu otkrili kutije u kojima su bile ljudske lobanje: Bile su poslate za Evropu!

Planirana je izgradnja 10 koliba u okviru ultra luksuzne mirne spa oaze orijentisane ka zdravom životu, prenosi Dejli Mejl.

Odmaralište će biti dostupno članicama SuperShe zajednice, koju je osnovala Kristina Rot, a svojim gošćama ponudiće sesije joge i fitnesa, kao i časove kuvanja.

Rot je ideju o "ostrvu samo za žene" dobila na holističkim putovanjima po Americi, na kojima je utvrdila da muškarci odvlače pažnju ženskih posetilaca.

- Devojke bi stavljale karmin, ukoliko bi tu bio neki simpatičan momak - istakla je Rotova za Njujork post.

Ona je ranije kupila zemljište na ostrvima Terks i Kejkos u Lucijanskom arhipelagu u Atlantskom okeanu, sa namerom da tamo izgradi odmaralište za žene, ali onda se zaljubila u Fina, a potom i u Finsku.

Roditelji njenog partnera poseduju ostrvo pored, a kada je buduće SuperShe ostrvo izašlo na prodaju, ubedio ju je da ga kupi.

Rot insistira na tome da ovde nikako nije u pitanju mržnja prema muškarcima, te da u budućnosti neće imati ništa protiv ni muških gostiju, ali da će za sada ostrvo biti namenjeno članicama SuperShe zajednice, kao i ženama sličnih interesovanja.

Printskin: supersheisland.com

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA