Majka iz Oklahome se venčala sa ćerkom, a bila je u braku i sa sinom: Priznala je incest i dobila 2 godine zatvora

Patriša Spen dobila je i 8 godina uslovne kazne, a po izlasku iz zatvora biće registrovana kao seksualni prestupnik

  • 13

Majka iz Oklahome koja se venčala sa ćerkom osuđena je na dve godine zatvora. Patriša En Spen (45) priznala je krivicu za incest, kao i za brak sa biloškom ćerkom, Misti Velvet Don Spen (26). Patriša je izgubila starateljstvo nad decom i ponovo je videla ćerku 2014. godine. Venčale su se u martu 2016. godine, pošto su istopolni brakovi postali legalni u toj državi, piše BBC.

Majka monstrum: Prvo se venčala sa svojim sinom, a sad i sa ćerkom! (FOTO)

Foto: Mugshot

Policija je kasnije otkrila da se Patriša En Spen prethodno venčala sa sinom. Sin, koji je tada imao 18 godina, je poništio brak zbog optužbi za incest 2010. godine, posle venčanja koje se desilo 2008. godine, navodi Oklahoman. I ćerka je, u oktobru prošle godine, poništila brak pošto je tvrdila da je na prevaru ušla u njega.

LEGALAN BRAK, SA ĆERKOM!?

Ona je navela da ju je majka slagala da je konsultovala tri advokata koji su joj navodno rekli da neće biti problema s takvim brakom. Patriša En Spen je verovala da je takav brak legalan jer ona nije bila navedena kao biološka majka na ćerkinoj krštenici i zato što je kontaktirala ćerku tek dve godine pre toga.

Foto: Profimedia/Corbis

Misti Spen je priznala krivicu za incest prošlog novembra i dobila je 10 godina uslovne kazne, a mora da odlazi i na savetovanje. Majka, Patriša Spen dobila je i 8 godina uslovne kazne, a po izlasku biće registrovana kao seksualni prestupnik. Po zakonu, brak sa bliskim rođakom smatra se incestom, bez obzira je došlo i do seksualne veze.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • nima

    15. mart 2018 | 21:42

    To se desava samo u civiluzovanoj Americi.

  • čarls bronson

    15. mart 2018 | 21:19

    Prošao sam mnogo situacija u životu ,i loših i dobrih , i normalnih i ne baš normalnih , ali ovo nikada ne bih pomislio da može da se nekome desi .

  • Gloks

    15. mart 2018 | 21:30

    Nije bolest sve što boli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA