Veliki krater otkriven na površini Marsa: Teoretičari zavere tvrde da je ovo dokaz da tamo postoji život (FOTO)

Ističe da istraživači veruju da je rupa rezultat velikog kolapsa ili udara

  • 7

Ogromna rupa je otkrivena na površini Marsa, a brojni teoretičari zavere tvrde da to dokazuje da vazemaljska bića naseljavaju Crvenu planetu. Video snimak koji je na internet postavio teoretičar zavere Majk Čen, detaljno opisuje šta je navodno otkrila svemirska agencija NASA.

Najskuplji hotel nalazi se u svemiru: Za luksuz da vidite 16 izlazaka i zalazaka Sunca morate da budete mnogo, mnogo bogati

Majk objašnjava da je nakon gledanja snimka iz Orbitalnog istraživača Marsa (MRO) primetio nešto bizarno.

- Ovaj ogromani krater je prvi takve vrste koji se pojavio u poslednjih 11 godina. Kamera visoke rezolucije omogućava istraživačima da snimaju detaljne slike raznih predmeta. Ona pokazuje da rupa uopšte nije mala - kaže on.

Ističe da istraživači veruju da je to rezultat velikog kolapsa ili udara. Majk je video objavio 6. aprila na svom Jutjub kanalu i od tada je privukao veliku pažnju.

Na kraju snimka on je pitao gledaoce šta misle da bi to moglo da bude, a jedan od komentara je bio da možda koriste ovu rupu da sakriju super koloniju za ljude koji će živeti na Marsu".

Ove fotografije su podstakle brojne teorije zavere Foto: NASA/Beyond Science

Drugi je promentarisao da je pitanju mesto gde se kriju vanzemaljci, a treći komentar je ukazivao na to da je rupa nastala tokom vanzemaljskog rata.

MRO je započeo svoje putovanje u orbiti Marsa 2015. godine i pomogao je istrživačima da bolje razumenju ovu planetu, u nadi da će je jednog dana posetiti.

Video pogledajte OVDE.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA