Pokazao je srednji prst saobraćajnoj kameri zbog čega je završio u zatvoru (FOTO) (VIDEO)

Kako bi im doskočio, on je na svoj blještavo beli Rendž Rover postavio laserski ometač, tako da niko ne bi shvatio čiji je auto

  • 6

Neki ljudi jednostavno ne podnose saobraćajne kamere, nebitno da li zbog toga što ih sprečavaju da se vrate kući dva minuta ranije ili što zbog njih moraju da vezuju sigurnosni pojas, jednostavno je tako.

Ipak, uprkos toj antipatji, kamere su tu kako bi sve učesnike u saobraćaju učinile bezbednijim.

>>>Nadzor vozača nikad jači: Još jedan srpski grad dobija saobraćajne kamere

Timoti Hil mislio je da može da nadmudri sistem - Printskrin: North Yorkshire Police

Britanac, Timoti Hil (67), očigledno ne smatra da je to istina i zaista ne voli te male skrivene ništarije. Kako bi im doskočio, on je na svoj blještavo beli "rendž rover" postavio laserski ometač, tako da niko ne bi shvatio čiji je auto.

To se zove posvećenost, ali gospodinu Hilu se baš i nije isplatila jer sada mora da odsluži osmomesečnu kaznu zatvora, nakon što je priznao da je pokušao da izigra sistem.

Hil je uhapšen u decembru prošle godine, nakon što je tri puta prilikom prolaska pored saobraćajnih kamera, poakazao srednji prst.

Kad je saznao da ga policija istražuje, bacio je ometač u reku iza svoje kuće u Grasingtonu, u severnom Jorkširu, ali to ga naravno nije spasilo. Policija ga je pratila u svakom slučaju i nakon detaljnog pregleda fotografija, ustanovili su o kome se radi.

Sudija, koji je osudio Hila na osam meseci zatvora, rekao je da takve radnje pogađaju pravosudni sistem "pravo u srce", tako da njegova kazna mora delovati kao upozorenje drugim vozačima.

VIDEO: U patroli sa saobraćajnom policijom

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Stanoje

    24. april 2018 | 17:23

    Policajac pita čoveka koji mu pokazuje Srpski pasoš dali ima Srpsko državljamstvo.

  • Johnny Repp

    25. april 2018 | 08:05

    Kada idem kroz grad od svih onih prikačenih kamera imam utisak da igram u nekoj od uloga u seriji "Stalna meta" koja se sada prikazuje na O2 kanalu.

  • Ćorloilo Ćorlo Pk

    25. april 2018 | 09:37

    Trebalo bi sada da kupi buket cveća i da se javno izvine kameri! ;-) ;-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA