Otkriveno ko je Hrvatica koja se sunčala gola na balkonu: Ima 22 godine i učestvovala je na takmičenjima za Mis

Priču o njoj preneli su skoro svi mediji u zemlji, ali i regionu

  • 10

Priču o Osječanki koja je sunčanjem na balkonu bez odeće toliko razljutila suseda da se raspitivao da li je takvo ponašanje kažnjivo, a sudeći prema zakonu jeste, i to čak kaznom od 100 evra, preneli su gotovo svi portali u Hrvatskoj, ali i šire.

Dalmacijavino, tačnije napitak Pipi, preko Fejsbuka je pozvao građane da im pomognu u potrazi za Osječankom jer su, kako su naveli, spremni da plate kaznu umesto nje.

- Šeruj i pomozi u potrazi za ovom kraljicom - glasi objava na Fejsbuku. Ekipa Glasa Slavonije saznala je ko je 22-godišnjakinja iz šireg centra grada čije je telo eksponirano u javnosti nateralo suseda da zatraži pomoć policije.

Hrvatica se gola sunčala na balkonu što je jednom komšiji izuzetno zasmetalo. Ukoliko to ponovi - kazna do 100 evra

Reč je o Osječanki koja je do sada učestvovala na brojnim takmičenjim lepote, a nakon što je portal pokušao da dođe do njenog broja telefona, redakciju je nazvao njen otac S. J.

Panorama Osijeka Foto: Wikimedia / Drazenvk

- Odmah ću vam reći da još nije dobila nikakvu kaznu i da policija nije pokucala na vrata stana gde živi moja ćerka, a gde se milion puta sunčala na balkonu. Gospodin koji vas je obavestio nije dobro gledao, jer moja ćerka je bila u toplesu, ali nikada se nije sunčala potpuno gola. Kad ste objavili fotografiju na vebu, (koja je kasnije na zahtev porodice uklonjena), odmah sam prepoznao balkon, jer sam pre i sam onde živeo, a trenutno živim na selu – rekao je otac devojke, odgovorno tvrdeći da nije bila potpuno gola i da joj nikada ne bi palo na pamet da se sunča u takvom izdanju, a pogotovo zato što je u okolini puno zgrada i prozora.

Komentari na društvenim mrežama koji se broje u hiljadama, kaže S. J, uglavnom idu u prilog njegovoj ćerki, a iako ne može sa sigurnošću da kaže ko je osoba koja se žalila na njegovu ćerku, on kaže da sumnja na porodicu koja živi preko puta i čiji članovi međusobno, kako navodi, nisu u dobrim odnosima. 

- Moja ćerka ostala je "paf" kad je pročitala vaš članak i prvo je nazvala mene. Nema razloga da joj ne verujem, a gospodin kojem smeta moja ćerka mogao je bar da otkrije svoj identitet. Ovako se skriva i dobro je da je većina komentara na strani moje ćerke - poručio je S. J.

VIDEO: Inspiriše skejtere svojom bujnom zadnjicom

(Telegraf.rs/Izvor: Slobodna Dalmacija/Foto-ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA