Nakon svađe je skinula pantalone, čučnula i obavila veliku nuždu usred restorana. A onda je uzela izmet i gađala radnika (VIDEO)

U ovom užasnom incidentu niko nije povređen

  • 6

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kom se vidi kako se jedna žena svađa sa osobljem restorana, a onda skida pantalone, obavlja veliku nuždu ispred kase pred zaprepašćenim gostima, a onda izmetom gađa radnika.

Nakon toga uzela je maramice sa pulta, obrisala zadnjicu, a onda i njih bacila prema radniku.

Vršio je veliku nuždu nasred ulice i popio batine zbog toga (VIDEO)

Ovaj užasni incident, koji se dogodio u ponedeljak uveče u Britanskoj Kolumbiji, zabrinuo je korporaciju "The Tim Hortons". Oni su izjavili kako je policija na kratko zadržala ženu, koja je od ranije poznata policijskim službenicima u toj oblasti, i predali joj zahtev da se pojavi na sudu, prenose kanadski mediji.

U ovom užasnom incidentu niko nije povređen, a izveštaj je dostavljen advokatskoj kancelariji, koja će odlučiti da li će podneti tužbu protiv žene.

- Restorani imaju ograničenu politiku pristupa toaletima kako bi osigurali blagostanje gostiju. Član tima koristio je svoje diskreciono pravo u ovom slučaju i odbio pristup toaletu ovom gostu na osnovu prethodnog ponašanja i zbog zabrinutosti za sigurnost članova tima i gostiju u restoranu - saopštio je Tim Hortons.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA