Rođaka im je preminula, a kada su im lekari to saopštili, počela je masovna tuča i haos u bolnici (VIDEO)

Više od 400 lekara i zdravstvenih radnika je stupilo u štrajk zbog incidenta

  • 2

Osoblje bolnice Džej Džej u Mumbaju u Indiji u štrajku je od 19. maja jer je grupa revoltiranih srodnika četrdesetpetogodišnje žene, pokojne Zenule Senulah Šejk, napravilo haos kada su im lekari saopštili da je pacijentkinja preminula. Članovi njene porodice tvrde da je ona umrla zbog greške, pa su se postarali lično da kazne dva doktora koji su je lečili od zapaljenja žučne kese.

Policija je uhapsila četvoricu napadača na lekare, ali osoblje bolnice ne veruje da će se protiv njih pokrenuti postupak pa su stupili u štrajk. Oni su takođe ogorčeni jer bolnica nema nikakvu zaštitu pošto ovakvi incidenti nisu retkost. Jedan od zahteva je i uvođenje fizičkog obezbeđenja u bolnicu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Srbo

    24. maj 2018 | 14:43

    Pa neke ustanove i lekari i kod nas su zrele za ovakvo postupanje pacijenata jer nas pre ubiju nego leče. Samo plata im je bitna a sede i maltretiraju bolestne i još su nadmeni??? Nisu ovi batine dobili badava. Čudim se da ovde još narod trpi bahatluk i nerad.?

  • Dušan Milovic

    24. maj 2018 | 14:00

    Bahatost lekara, sramota tragedija za Medecinu. Da pacijent umre od zapaljenja žučne kese

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA