Putin i Tramp telima rekli mnogo više nego što smo očekivali: Tri jasna znaka da više ništa nije kao pre

Ovaj dvojac nije tako prijateljski raspoložen jedan prema drugom

  • 0

Pre sastanka iza zatvorenih vrata, dvojica svetskih lidera, Donald Tramp i Vladimir Putin, kratko su se obratili reporterima, a kratak video njihovog ćaskanja obleteo je planetu. Ali šta Tramp (72) zaista misli o Putinu (65)? Džudi Džejms, stručnjak za govor tela ponudila je javnosti analizu istorijskog susreta dvojice lidera, piše express.co.uk.

Tramp žestoko kritikuje svetske lidere, ali ne i Putina: Čak 11 puta ga je pohvalio zbog ovih stvari

Ovaj dvojac nije tako prijateljski raspoložen jedan prema drugom, kao što su vas možda Trampove "tople" reči navele da to pomislite. Pre sastanka, Tramp je rekao da bi sloga s Rusijom bila "dobra stvar, a ne loša".

- Ako je samit Mej-Tramp bio "leden", sastanak Putin-Tramp je sakriven ispod debelog sloja leda - smatra Džudi Džejms.

Dvojica svetskih lidera nisu pokazivali emocije, Foto: Tanjug/AP

Predsednik SAD je inicirao rukovanje koje je bilo sa izvedeno sa stolica uz istezanje ruku i bez tapkanja po leđima ili bilo kakvih drugih postupaka koji bi nam otkrili njihova osećanja. Tramp je potom namignuo Putinu, što je druga strana dočekala hladno.

SAMO SEDELI, BEZ KONTAKTA OČIMA

Obojica su delovala iznervirano. Kada su se poslednji put sreli, tela su im govorila da se ponašaju "kul", mada im je bilo pomalo neprijatno. Ali, u jednom dramatičnom pokretu, Putin se tada nagnuo sa svoje stolice ka Trampu da bi mu nešto šapnuo i da bi proćaskali, smešeći se pritom.

Ovog puta, dvojica lidera sedela su nepomično u svojim stolicama bez ikakvog kontakta očima ili komunikacije, kada su se kamere ugasile. Možda je samo reč o držanju pre sastanka, pa će kasnije pokazivati prijateljske signale, što će samo ukazivati na to da su se obojica teško borila, pre nego što su dozvolila sebi da se (po)vežu.

Na momente su delovali kao mrzovoljni bračni par pred razvodom koji je došao na terapiju. Putin je posebno izgledao kao sfinga, ne uzvraćajući na Trampova namigivanja, a ostao je neumoljiv, čak i kada su mu preveli Trampov kompliment vezan za fudbal.

VIDEO: Telohranitelji Trampa i Putina pokazali koliko brinu o šefovima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA