Zavirite u stan zgodnog Kristijana Greja: Čuveni penthaus iz filma "50 nijansi" prodaje se za 11,5 miliona dolara, ali nema "crvene sobe" (FOTO)

Luksuzna nekretnina osim tri spavaće sobe ima i privatni lift koji vodi do stana, ali i prediivan pogled na panoramu grada

  • 2

Penthaus zgodnog Kristijana Greja iz franšize filma "50 nijansi" odnedavno je na tržištu, a jedino što bi moglo da razočara fanove koji su spremni da za ovu nekretninu u Sijetlu izdvoje 11,5 miliona dolara, jeste to što nema čuvene crvene sobe.

Luksuzni stan sa tri spavaće sobe i tri kupatila, nalazi se u zgradi Eskala na Četvrtoj aveniji u Sijetlu, a može biti vaša ukoliko ste spremni da za nju izdvojite pomenutu cifru.

Iz stana se pruža predivan pogled na panoramu grada - Foto: sothebysrealty.com

>>> ZABRANJENO "50 NIJANSI SIVE"! Evo gde se ovo desilo i zašto

Stan, baš kao i sama zgrada, postali su popularni nakon snimanja filma "50 nijansi sive" i njegovih nastavaka.

Do stana se stiže privatnim liftom - Foto: sothebysrealty.com

Glavne uloge u filmu tumače Dakota Džonson kao sramežljiva studentkinja Anastasija Stil i Džejmi Dornan kao milijarder Kristijan Grej koji je opsednut BDSM-om i koji se zaljubljuje u Anu.

Filmovi prati uspone i padove njihovog odnosa dok Ana pokušava da se prilagodi svom novom životu kao Kristijanova devojka.

Luksuzni stan sa tri spavaće sobe i tri kupatila, nalazi se u zgradi Eskala na Četvrtoj aveniji u Sijetlu - Foto: sothebysrealty.com

Kao što fanovi znaju, Kristijan je u filmu koristio svoju crvenu sobu bola kako bi oživeo svoje divlje fantazije, ali u stvarnom životu, penthaus u Sijetlu nema takvih skrivenih soba.

Luksuzna nekretnina osim tri spavaće sobe ima i privatni lift koji vodi do stana, ali i predivan pogled na panoramu grada.

A tu i je i terasa, kao poručena za uživanje - Foto: sothebysrealty.com

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Anastasija

    4. septembar 2018 | 20:25

    Kupujem al da ima crvenu sobu!!!

  • Ečeverija,brat od strica MOMOV!

    4. septembar 2018 | 20:18

    Ja,da imam ovakav stan,svaku noć bih pravio žurke( logično da imam para) pa bih bio DJ i puštao bih Lepu Brenu,Nove Fosile, Plavi Orkestar,a kao šlag na tortu Kija na izvolte! :) Ne sprdam se majke mi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA