≫ 

U crevima mu se zaglavio dildo dug 58 centimetara: Nijedan alat nije pomagao, pa su lekari žicom izvlačili grdosiju

Nijedan od postojećih medicinskih instrumenata nije bio dovoljno velik za izvlačenje seksualne igračke

  • 8

Neimenovani muškarac (31) pojavio se na hitnom prijemu u bolnici u Italiji s 58 centimetara dugim veštačkim penisom u crevima.

Muškarac crvenog lica pojavio se u bolnici nakon što je 24 sata pokušavao sam da reši problem. Rekao je doktorima da pati od blagih bolova u stomaku, a da je osim toga sasvim u redu.

Nesvakidašnja scena iz gradskog prevoza: Kada mu je kontrolorka tražila kartu, pokazao joj je dildo. Njena reakcija je urnebesna (VIDEO)

Rendgen je pokazao "dugo i veliko" strano telo u njegovom debelom crevu, piše britanski Sun. Doktori u Velikoj Metropolitanskoj bolnici ASST u Niguardi, u Italiji, pokušali su ukloniti "dugo i veliko strano telo", za koje se ispostavilo da je veštački penis, pomoću standardnih tehnika, gde se veštačka cev i uređaj za zahvatanje u debelo crevo i izvuče objekat iz tela.

Lekari su izmislili alat za vađenje dilda, Foto: Pixabay

Ali zbog "glatkoće i veličine predmeta" nijedan od postojećih medicinskih alata nije bilo dovoljno velik za izvlačenje seksualne igračke. Klasični uređaji koji su se uspeli uhvatiti za igračku su bili previše labavi ili nisu imali domet kako bi zahvatili tako veliko strano telo, napisali su doktori u izveštaju o slučaju.

Tražeći način kako da uklone veštački penis, doktori su izumeli novi alat, koji je pomoću duže medicinske žice obuhvatio veštački penis kako bi ga izvukli.

Savijenu žicu su provukli kroz kateter kako bi napravili omču pomoću koje će zahvatiti veštački penis. Uspeli su umetnuti kateter u debelo crevo i doći do seksualne igračke.

Lekari su napravili laso i sa njim izvukli dildo, Foto: Profimedia

Potom su žicu stegli oko veštačkog penisa, poput lasa, i stezali ju sve dok nisu imali dovoljno čvrst zahvat da bi ga izvukli. Muškarac je isti dan pušten iz bolnice bez ikakvih posledica.

Frojd je rekao da u seksu nije normalno samo njegovo odsustvo, a da je sve ostalo stvar ukusa, a neki fetiši, poput ovih u videu, za većinu ljudi su ipak previše:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA