ĆALE-GENIJALAC: Klincu izvadio zub mini-helikopterom! (VIDEO)

Evo kako vađenje mlečnih zuba, od bauka i jauka, može da se pretvori u pravo veselje i zabavu

  • 0

Da li se sećate onih divnih trenutaka kada mlečni zub krene da se klima i klati sve u šesnaest, ali nikako da ispadne? Smeta u ustima, žulja, ne dozvoljava vam da jedete, ali se s tolikom upornošću drži na parčencetu desni da vam dođe da poludite!

Umesto da vas odvedu kod zubara, odrasli bi vam predlagali najbizarnije moguće metode vađenja zuba, od pravljenja omče od konca i nežnog povlačenja rukom, do brutalnog kačenja drugog kraja konca za kvaku i naglog otvaranja vrataE, pa ovaj ćalac je otišao korak dalje!

Irac Malkolm Svon je svom osmogodišnjem sinu Adamu od vađenja donje dvojke napravio pravu senzaciju i nezaboravno iskustvo. Naime, on se dosetio da kalem zubnog konca veže za modernu bespilotnu letelicu, takozvanog drona.

Mali Adam u početku se plašio, a na kraju je ipak ispao heroj! Ili je možda to ipak njegov tata koji se dosetio kako da na pravi način spoji modernu tehnologiju sa neumitnošću gubljenja mlečnih zubića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA