Oni su domaćim tortama obradovali decu bez roditeljskog staranja

Dovoljno je samo malo volje da bi se obradovala deca koja nemaju nikog svog na ovom svetu ko bi se brinuo za njih. Evo kako je kompaniji “Dijamant” to uspelo u saradnji sa đacima

  • 0

Povodom Uskršnjih praznika kompanija „Dijamant“ odlučila je da mališane iz domova za decu bez roditeljskog staranja u Beogradu obraduje slatkim poklonom u vidu torti koje su za njih pripremili talentovani učenici Ugostiteljsko–turističke škole Beograd, školska radionica hotel „Palas“.

 

U prestoničkom restoranu organizovano je takmičenje na kojem su tri tima mladih poslastičara te škole predstavnike medija poslužila tortama, koje su oni tom prilikom ocenili. Ujedno, predstavljena je i nova zvezda u „Dijamantovom“ portfoliju, margarin sa vanilom, kojem će se obradovati svako ko zna koliko su za dobar kolač važni detalji.

 

 

U prijateljskoj, veseloj i opuštenoj atmosferi, kao što i priliči predstojećem velikom prazniku, uz pomoć poznatog kuvara Lepog Brke, izabrana je najbolja torta po ukusu novinara. Slatkiši napravljeni od najkvalitetnijih sastojaka, među kojima su nezaobilazni Dijamantovi margarini “Classic” i “Dijavit”, odmah su planuli, a pobednička poslastica napravljena je naknadno i prosleđena mališanima iz domova za decu bez roditeljskog staranja.

 

- Uvek nas obraduje svaki vid pažnje koji naša deca dobiju od organizacija i pojedinaca, ali pravi domaći kolači nalaze se na vrhu liste najdražih poklona. Ova torta, poklon kompanije „Dijamant“, obradovaće 450 naših mališana i doprineće da sa svojim štićenicima provedemo Uskršnje praznike kako dolikuje - izjavila je psiholog Lidija Marković, predstavnica Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine.

 

 

Dijamant iz Zrenjanina rado organizuje akcije humanitarnog karaktera jer društveno odgovorno poslovanje zauzima visoko mesto u poslovnoj filozofiji zaposlenih.

 

(Promo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA