ŠTIKLE ZA VEČNOST: Ove cipele će vam trajati 1000 godina! (FOTO) (VIDEO)

Najzad su stigle visoke potpetice koje svakoj ženi trebaju. U ovim prelepim štiklicama, napravljenim od srebra i nerđajućeg čelika možete da hodate, ako treba, i hiljadu godina

  • 3

Štikle s garancijom 1000 godina

Svaka žena zna da nema ničeg goreg od situacije kada se štikla polomi pred važan poslovni sastanak ili tokom ludog đuskanja u diskoteci ili na svadbi. Isto tako, pravo je mučenje svako malo omiljeni par cipela nositi obućaru da im menja istrošene flekice.

Srećom, sada bi sve ove patnje mogle da postanu samo stvar prošlosti!

Stigle su moćne i vrlo seksi House of Borgezie "Riviera” visoke potpetice od nerđajućeg čelika, optočene srebrom, koje imaju garantovani životni vek čitav jedan milenijum!

Osim toga što noge u njima super izgledaju, proizvođači su akcenat stavili i na udobnost, pa tako svaki par dolazi sa jedinstvenim silikonskim umecima i potplatom koji obećavaju osećaj kao da hodate po oblacima.

- Kada izujete obične štikle, noge su vam pune žuljeva i rana. Međutim, naše cipele su istovremeno i prijatne za nošenje i lepe. Nismo hteli da pravimo kompromis između ta dva, jer znamo šta je ženama koje nose visoke potpetice važno. Pritom, jedan par će se s majke na ćerku prenositi vekovima – rekao je tvorac ovih moćnih cipela Kris Šelis iz Birmingema.

Što se cene tiče, jedan par “Borgezie Riviera” štikli košta oko 1200 evra, što i nije mnogo, posebno ako znate da će se nositi barem 1000 godina.

Pogledajte i kako ove cipelice izgledaju na modnoj pisti:

(Telegraf.rs / Metro)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA