Modna kuća Luna predstavila svečanu kolekciju za 2014. godinu

Veliki broj beogradskih novinara okupio se sinoć u konobi "Kod Renata i Goce" na Dunavu ne bi li ispratili predstavljanje svečane kolekcije modne kuće "Luna" za 2014. godinu.

  • 0

Pored predstavljanja ove kolekcije u ambijentu koje odiše uspomenama, "Luna" je novinarsko druženje posvetila i evociranju najlepših uspomena, a neposredan povod za to je 20 godina od prve modne revije na kojoj su predstavljeni "Lunini" modeli.

Dobrodošlicu ispred Modne kuće "Luna" prisutnim novinarima je poželela gospođa Biljana Jovanović, vlasnica i direktorka ove modne kuće, koja je sa svojom majkom pre više od 20 godina počela da ostvaruje "Luna" snove.

Specijalnom audio i vizelnom prezentacijom novinarima je predstavljen put od male zanatske radionice do modne kuće koji je danas zastupljena i van granica Srbije.

Prisutnim predstavnicima medija potom su na zanimljiv način, u ritmu salse i plesni performans, predstavljene haljine iz nove svečane kolekcije 2014.

Plesačice obučene u "Luna" haljine dočarale su svojim plesom i držanjem istovremeno i dinamičnost i eleganciju belih i crnih tonova prošaranih jarko crvenim cvetnim dezenima koji krase ove modele.

Svečane haljine izrađene su od viskoznog materijala sa visokim sjajem, a svaki model moguće je upotpuniti i nekim od aksesoara, poput torbi ešarpi i nakita u sličnim dezenima, koji jednu svečanu kolekciju pretvaraju u odeću za poslovni sastanak ili neformalno druženje .

Nova "Luna" kolekcija predstavlja pravi izbor za damu koja u toplim i sunčanim danima želi da izgleda lepo, ne zanemarujući udobnost, eleganciju i kvalitet koji su zaštitni znak svih "Luninih" modela.

Kolekcija je inspirisana potrebama savremene žene za modernom i kvalitetnom garderobom, koja odiše bezvremenom klasikom, a ipak prati kretanje svetskih modnih trendova.

Modna kuća "Luna" trudi se da njeni modeli ostanu prepoznatljivi i posebni, da ih kao i do sada nose žene koje su sigurne u sebe, svesne svojh kvaliteta, koje svoju ženstvenost ne kriju, već u njoj uživaju.

(Telegraf.rs/Promo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA