Da ovaj Rus radi ovo vašoj bebi verovatno biste ga ubili! Ali, on je samo lekar (VIDEO)

U svakom porodilištu uobičajena je praksa da lekar pregleda novorođenče kako bi utvrdio da li je sve u redu sa zglobovima, kičmom i vratom, ali ovaj čovek je otišao predaleko

  • 19

Ovo što ovaj lekar radi s malom bebom očigledno je negde uobičajena praksa, ali nama ovakav pregled definitivno ne izgleda normalno. Šta vi mislite?

(Telegraf.rs / LiveLeak)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stanke

    28. oktobar 2014 | 17:54

    Evo ih javljaju se roditelji sto drze decu u zlatnom kavezu. Covek je vise strucan nego bilo ko u Srbiji. On zna da je odgovoran za to dete dok radi sa njim, nece valjda sebi namerno da otera u zatvor ili da ga nosi na dusi. A to kako ga je utisao recima za 5 sekundi je i vise nego dovoljno da se pokaze njegovo pravo umece sa bebama.

  • damir

    28. oktobar 2014 | 17:04

    Meni se čini da ovaj doktor zna šta radi.možda izgleda malo grubo ali dobro je izmasira.Ovako je mene kiropraktičar..namistia joj je sve zglobove ,udove tetive ako slučajno negdi zapinje.rusi imaju malo tvrđu tehniku ali mislim da je ovo zdravo za dijete..bit če otporno za život kad mi savladamo naš otpor u gledanju ovog videa.ovo je vrhunski majstor po mom sudu.slijedia je prirodne zakone..btw bebe znaju i ronit u bazenu itd.

  • goran

    28. oktobar 2014 | 19:22

    vidi se da doktor zna sta radi, I ovo je divna kompletno zdrava beba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA