Rođena beba sa srcem van tela! (VIDEO)

Nijednoj majci i nijednom ocu nije lako kada, umesto zdrave i prave bebe, dobiju dete s teškim poremećajem, s kojim teško da će dugo poživeti bez hitne komplikovane operacije. Međutim, kada živite u ovakvoj jednoj siromašnoj zabiti, stvari vam padaju još teže

  • 0

U indijskoj pokrajini Utar Pradeš rođen je dečak čije majušno srce se u potpunosti nalazi izvan tela. U pitanju je izuzetno redak kongenitalni poremećaj pod imenom ektopija kordis – stanje kada se srčani mišić, umesto unutar grudog koša, nađe spolja.

Mama i tata ove bebe vrlo su siromašni i nemaju novca za skupu operaciju koja bi detetu dala šansu da živi normalan život, pod uslovom da se uradi odmah.

Najiskrenije se nadamo da će se naći dobrotvor koji će omogućiti da ova priča ima srećan kraj. Primer da je to moguće, jeste Amerikanac Kris Vol, koji iako je rođen sa ektopijom kordis danas može da radi apsolutno sve.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA