I DALJE NE ZNATE KOJE SU BOJE NA NJOJ? Misteriozna haljina prodaje se kao luda! (VIDEO)

Ovih dana, društvene mreže je zapalila misteriozna haljina plavo-crne, odnosno, belo-zlatne boje. Da li vas iznenađuje što se povećala prodaja?

  • 28

Kakvo iznenađenje - haljina misteriozne boje koja je juče preplavila društvene mreže i medije prodaje se kao luda, a za sve je zaslužna fotografija koju je jedna devojka objavila na svom blogu.

Da li ste među 25% ljudi koji ovu haljinu vidi kao plavo-crnu ili je vidite kao belo-zlatnu? (FOTO)

Fotografija jedne haljine podstakla je veliku internet debatu nakon što niko nije mogao da se složi oko toga koje je zapravo boje misteriozna haljina koju je jedna blogerka objavila na internetu, pa se internet zajednica, u pokušaju rešavanja, optičke iluzije podelila u belo-zlatni i plavo-crni tabor.

Kompanija “Roman Originals” koja prodaje haljinu, oglasila se na Tviteru, rešila misteriju i objasnila da je u pitanju haljina plave boje, dok su njihovi portparoli izjavili kako je prodaja ove haljine porasla za čak 347 odsto.

Haljina se prodaje po ceni od 77,13 dolara i dostupna je u još tri boje, od kojih nijedna nije belo-zlatna. Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Klix)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA