ŠTA JOJ JE OVO TREBALO: Od preslatke devojčice do anoreksičnog kostura i onda zamalo da umre! (VIDEO)

Kada joj je bilo samo 12 godina, Kristi je poželela da izgleda kao njena omiljena manekenka, Miranda Ker. Ali, ta želja umalo što je nije koštala života. Ovo je njena priča

  • 0

Koliko štete jednoj devojčici mogu da naprave savremeni mediji koji promovišu mršavost kao ideal lepote najbolje dokazuje primer Australijanke Kristi Svodling. Zbog opsesije supermodelom Mirandom Ker, ona se skoro šest godina izgladnjivala i iscrpljivala satima napornih vežbi.

Ispovest devojke koja je pobedila anoreksiju! (FOTO)

Kada joj je u jednom trenutku pozlilo i završila je u bolnici, lekari nisu mogli da veruju da je moguće da neko tako mršav i anoreksičan uopšte može da bude živ. Danas Kristi ima 18 godina i naučila je lekciju.

Sada se trudi da jede što kaloričniju hranu, a za samo nekoliko meseci ugojila se 12 kilograma. Međutim, to nije sve. Ova hrabra mlada žena želi da svojim savetima i iskustvom pomogne svim devojčicama i mladim devojkama s poremećajima ishrane s kojima se ona sama izborila.

Posetite njen YouTube kanal, sigurno ćete naučiti mnogo:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA