Uništite bakterije u želucu pomoću ovog PRIRODNOG RECEPTA!

Narodna medicina krije zaboravljene odgovore na mnoge probleme, pa tako i u ovom slučaju. Evo kako ćete se najlakše osloboditi bakterija u želucu

  • 7

Mnogi ljudi imaju bakterije u želucu, a one mogu uzrokovati razne bolesti i jako teško se leče. Zato vam donosimo ovaj odličan prirodni lek koji će vam pomoći da se oslobodite ovih malih napasti.

Smokve u maslinovom ulju su najbolji lek za bakterije u želucu.

U teglu stavite suve smokve zatim ih prelijete domaćim neprerađenim maslinovim uljem. Smokve možete iseći na četiri dela.

Trebalo bi da stoje bar 40 dana. Nakon toga, svako jutro uzimajte na prazan želudac po jednu smokvu. Poželjno bi bilo i po malu kašičicu maslinovog ulja u kom su smokve stajale.

Ako ne možete da čekate onda napravite dve tegle, pa jednu počnite da uzimate nakon što su odstojale sedam dana.

Foto-ilustracija: Foter/Fr Antunes Foto-ilustracija: Foter/Fr Antunes

Da bi izlečenje bilo brže i efikasnije, svoju ishranu treba da uskladite s lečenjem. Jedite isključivo kuvanu blagu hranu bez previše začina naročito ljutih. Nemojte jesti kiselo. Izbegavajte masno meso, a naročito suhomesnate proizvode.

Hranu pripremajte na maslinovom ulju koje je prirodno neprerađeno.

Iskustva govore da kombinacija smokava i maslinovog ulja pomaže kod mnogih oboljenja, na primer, neplodnosti, hemoroida, sva crevnih oboljenja, zatvora, bronhitisa, astme...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA