NA MODNOM PRESTOLU SRBIJE: Modna kuća Mona 5 godina za redom omiljeni domaći brend!

Srpska liderska modna kompanija petu godinu za redom dobila je priznaje kupaca „Moj izbor“, te se „Mona“ može pohvaliti da spada u omiljene brendove građana Srbije i regiona. „Mona“ danas zapošljava oko 800 radnika, a svoje proizvode plasira u preko 50 objekata širom Srbije, što je dodatan pokazatelj uspešnog poslovanja u tekstilnoj industriji ali i toga da - volimo da kupujemo domaće!

  • 0

Modna kuća Mona, petu godinu za redom, dobitnik je prestižnog priznanja Moj izbor za omiljeni domaći brend za 2015.godinu, u kategoriji proizvođača odeće od tekstila i kože.

Nagrada je uručena u Skupštini grada Beograda, a ovo priznanje je jedinstveno, jer se dodeljuje isključivo na osnovu glasova kupaca, čime je sama nagrada već od samog početka dobila ugled i podršku u srpskoj privredi.

Nagradu čiji je organizator udruženje Moja Srbija je pod pokroviteljstvom grada Beograda i kancelarije potpredsednika Narodne skupštine republike Srbije Vladimira Marinkovića.

Foto: Promo Mona Foto: Promo Mona

Udruženje građana “Moja Srbija sprovelo je istraživanje o popularnosti domaćih brendova i proizvoda širom Srbije. Ukupno 2010 potrošača za glasanje je imalo na raspolaganju izbor od 195 proizvoda .

''Velika je čast da u godini kada Mona puni 26.godina postojanja dobije po peti put, priznanje “Moj izbor“ koju dodeljuju kupci.'' izjavio je Uroš Momirović, zamenik generalnog direktora modne kuće Mona.

Kompanija MONA je svoju lidersku poziciju u proizvodnji u kožne i tekstilne konfekcije,kao i kožne galanterije. Mona danas zapošljava oko 800 radnika, a svoje proizvode plasira u preko 50 objekata širom Srbije.

Foto: Promo Mona Foto: Promo Mona

Mona hotel management“ zapošljava 150 radnika u hotelima “Zlatibor Mona“ ,“Javor“ i „Argo“.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA