Ova razgolićena debeljuca postala je hit na internetu! Ali, iznenadićete se zašto (FOTO)

Upoznajte Džesiku Kejn, modnu blogerku kojoj je dojadilo da trpi pritisak okoline u vezi sa tim šta neko njenih dimenzija sme, a šta ne sme da obuče

  • 7
Foto: Marcy Guevara/LifeAndStyleOfJessica via Facebook Foto: Marcy Guevara/LifeAndStyleOfJessica via Facebook

Kada je na Fejsbuku objavila svoju fotografiju u kupaćem kostimu, Džesika Kejn nije očekivala da će postati toliko popularna. Ova vesela buckasta žena, teška je 140 kilograma, ima celulit i strije - ali, ona smatra da njena kilaža ne bi trebalo da prestavlja nikakvu prepreku da uživa u životu.

Zato se i iznervirala, jer je ispod svoje fotke na plaži, koju je videlo skoro 20 miliona ljudi, dobila na hiljade i hiljade komentara u vidu čestitki na “hrabrosti što se takva kakva je usudila da se skine u javnosti”, umesto da je dozvolila da je strefi srčani udar od vrućine, samo da ne bi neko video njeno buckasto telo.

- Ne, to nije nikakva hrabrost! Svi mi govore kako sam hrabra što se na slici nisam ogrnula barem nekom maramom, ali to što sam izašla napolje otkrivena hrabrost bi predstavljalo samo u slučaju da je mene briga šta drugi misle. Ja svoje vreme trošim na brigu o stvarima nad kojima MOGU da imam kontrolu, a danas sam samo mislila na to kako se super osećam i kako ću baš lepo da se osunčam - napisala je Džesika na svom Fejsbuk profilu i dodala:

- A šta su stvari za koje je potrebno biti hrabar? Porodica koja se bori sa teškom bolešću jednog od svojih članova, majka koja pokušava da pobedi bolest zavisnosti, osoba koja pokušava da pobegne od nasilja u porodici, snaga da potražiš pomoć iako si već isplanirao svoje samoubistvo i čini ti se da više nemaš snage da dišeš ni jedan jedini dan. To je HRABROST, a ne oblačenje kupaćeg kostima na plaži. ŽIVITE svoj život i brinite se o stvarima koje su zaista važne.

(Telegraf.rs / Džesika Kejn)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA