KOJI JE VAŠ OBLIK GUZE? Pogledajte koji sve postoje i koji od njih je najpoželjniji (FOTO)

Oblici ženskih guza se razlikuju po četiri različita tipa, a uz dobar odabir donjeg veša, svaki od njih može da izgleda privlačno

  • 11

Svaka guza je lepa na svoj način, bez obzira na veličinu. Međutim, iz estetskog ugla, veličina igra manju ulogu, već je za poželjnost zadužen oblik. Dok su muške zadnjice oblikom prilično slične, kod žena se razlikuje čak četiri različita tipa guza s obzirom na oblik.

1. V oblik

U ovom obliku građe tela struk je manje širine od kukova koji se ističu. Guza je zapravo veća na donjem delu leđa, a smanjuje se prema dole pa je veća od struka. Zbog toga guza izgleda veće nego što zaista jeste, a dobar oblik gaćica za ovu guzu su brazilske gaćice koje će joj dati obliji izgled. Tange se ne preporučuju.

2. Kvadrat

Ovaj oblik guze tipičan je za tzv. dečački tip građe, u kojem su guzovi jednake širine od struka do samog dna zadnjice. Zbog toga ova guza izgleda ravno, a laskaju joj široki modeli pantalona i suknji koji se ne pripijaju uz guzu već padaju, zbog čega zadnjica izgleda oblije. Dobar odabir donjeg veša su gaćice visokog struka s tankim pojasom na bokovima, koji će ih naglasiti, kao i gaćice u obliku srca.

Foto: feelroxy.com Foto: feelroxy.com

3. Okrugla

Ovaj tip lako prepoznate iz prve - zadnjica deluje okruglo, a masnoća na njoj je raspoređena ravnomerno. Struk je uži od guze, ali nije preterano naglašen, a guza je obično nešto veća od prosečne. Dobar odabir odeće za ovu guzu su pripijene pantalone niskog ili srednjeg struka, kao i majice čiji rub ima V kroj, koji će suziti struk. Ova guza će lepo izgledati u tangama.

4. Srcolika

Ujedno i najpoželjnija guza, zadnjica srcolikog oblika prepoznatljiva je po uskom struku i guzovima koji se šire prema nogama. Bokovi su takođe izraženi, kao i bedra. Savetuje se odeća višeg struka koja je pripijena uz samu zadnjicu, ali krojem nešto šira na bedrima, odnosno da pada ravno. Na ovom tipu guze svaki oblik gaćica dobro pristaje, ali kako je zadnjica dosta istaknuta najbolje je odabrati donje veš bez istaknutih šavova - kako se oni ne bi nazirali kroz odeću.

(Telegraf.rs / Izvor: Feel Roxy.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA