Ova tinejdžerka jeste slepa, ali ume da se našminka deset puta bolje od vas! (VIDEO)

Lusi Edvards je pre dve godine potpuno izgubila vid. Ali ona je postala prava YouTube senzacija nakon serije video-tutorijala u kojima savetuje kako se perfektno našminkati

  • 1

Tinejdžerka iz Birmingema Lusi Edvards osvojila je simpatije zbog svoje hrabrosti kojom prkosi životnim nedaćama koje su je zadesile pre nekoliko godina.

Obolela je od retkog stanja latinskog imena “incontinentia pigmenti” usled kojeg je vid na desnom oku izgubila s 11, a na levom sa 17 godina.

Njena želja bila je da ohrabri slepe devojke i obolele koji znaju da će za koju godinu oslepeti poručujući im da i ljudi koji su izgubili vid mogu da vode normalan život.

Lusi kaže da joj mogućnost da se sama našminka daje osećaj hrabrosti, nezavisnosti i samostalnosti. U svemu tome joj je pomogla sestra po imenu Alis s kojom je stvorila rutinu kojom se s lakoćom šminka svako jutro.

- Ne treba mi ni ogledalo, niti bilo ko drugi da mi kaže da li je dobro i kako je ispalo. Tačno znam kako izgledam i da je sve u redu - kaže Lusi, prenosi MojPortal.

Ona slepim ženama, recimo, predlaže da izbegavaju karmin ili sjaj za usne jer će se najverovatnije umrljati i izgledati neuredno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA