NIKAD NISAM IMALA SEKS, JER SAM LUTKA: Dramatična ispovest ljudske Barbike

Ukrajinka koja je poznata kao "prava Barbika", šokirala nas je svojim stavovima: "Gadi mi se ideja da imam decu... Radije bih umrla mučeničkom smrću"

  • 28

Ukrajinka Valerija Lukjanova (28), poznata kao prava Barbika, iako je u braku sa svojim "Kenom" Dmitrijem Škrabovim, kaže da ne želi da ima seks. Tvrdi da je telesna privlačnost životinjski instinkt koji ona ne poseduje.

KAO OD PLASTIKE: Najmlađa ljudska Barbika ima samo 16 godina i obim struka 50 cm! (FOTO) (VIDEO)

Valerija, zaista veruje da je ona lutka. Ona sa svojim suprugom živi u "otvorenom braku", a kaže da se nalazi u "paralelnom univerzumu u kojem nema polova i u kojem nema dece".

- Gadi mi se ideja da imam decu. Većina ljudi ima decu samo da bi ispunili svoje vlastite ambicije. Žele da odgaje lekara ili pisca. S druge strane postoje očajne žene u tridesetim koje žele nekoga ko će ih voleti. Zašto? Samo da bi im na samrtnoj postelji doneo čašu vode. Radije bih umrla mučeničkom smrću nego imala decu. Porodični život je najgora stvar na svetu - kaže Valerija.

Foto: Facebook/Valeria Lukyanova Foto: Facebook/Valeria Lukyanova

Međutim, iako ne želi da prizna, izgleda da joj je ipak, barem malo, stalo do porodice. Zbog supruga Dimitrija je postala vegetarijanka i zavolela je planinarenje.

- Dimitrij je uvek na mojoj strani. Podržava me. Voli me i kad sam našminkana i kad sam bez šminke - kaže Valerija.

Pogledajte video u kom Barbika priča o svom "duhovnom životu"

(Telegraf.rs / 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA