Čovek presađenim penisom napravio bebu! Ima li srećnijeg čoveka od njega?

Prvi muškarac kojem je transplantiran penis donora, ne samo da sada ima potpuno normalan seksualni život, već je uspeo i svojom novom “alatkom” da začne dete!

  • 0

Mladi Južnoafrikanac, prvi čovek kojem je uspešno izvršeno presađivanje penisa, postaće otac krajem 2015. godine, manje od godinu dana nakon operacije.

AH, TAJ PENIS: 18 užasnih stvari koje stvarno mogu da se dogode i ugroze vam ponos!

Da vas podsetimo, ovaj momak je ostao bez svog ponosa još kao dete, kada mu je zbog posledica lošeg obrezivanja penis amputiran. Danas on ima 21 godinu, potpuno nov i funkcionalan penis, koji eto, može i da pravi decu.

- Javio mi se da me obavesti da mu je partnerka trudna već četiri meseca. Vrlo su srećni, a i mi smo veoma zadovoljni zbog njih. Iako našeg pacijenta ništa nije sprečavalo ni ranije da ima decu, pošto kvalitet sperme nije doveden u pitanje, vrlo nam je drago što ne samo da nije bilo nikakvih komplikacija od operacije, već je njegov penis do te mere funkcionalan da su bebu uspeli da naprave potpuno prirodnim putem – rekao je Andre van de Merve , šef hirurškog tima urološkog odeljenja bolnice Tajgerberg, koji su ga početkom godine operisali.

Foto-ilustracija: Foter/kynan tait Foto-ilustracija: Foter/kynan tait

Inače, transplantirani penis uzet je od preminulog donora nakon pristanka porodice, a još devet pacijenata čeka sličnu operaciju. Uspeh mladog Južnoafrikanca predstavlja dokaz da su čuda zaista moguća!

(Telegraf.rs / LiveScience)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA