Ovaj jednostavni trik pomoći će vam da PRESTANETE da pušite, zauvek! I to bez KRIZE

Prestali biste da pušite, ali vam je frka? Nećete verovati šta može da vam pomogne da, bez previše patnje, pregurate nikotinsku krizu

  • 8

Sigurni smo da nema pušača koji, ako ni zbog čega drugog, makar zbog uštede novca, ne bi voleo da može da se već jednom reši te proklete navike da pali cigarete jednu za drugom.

Ovaj prirodni RECEPT ubija želju za CIGARETAMA!

SVE CIGARETE POSKUPLJUJU: Od juče su na snazi nove cene, evo i kakve!

Ipak, dobar deo njih plaši se da neće u tome uspeti, a naročito apstinencijalne, nikotinske krize. Srećom, postoji jedna caka koja može mnogo da olakša stvari.

Svi kažu da su prvi dani nakon ostavljanja duvana – najteži. Telo traži svoju dozu, a to umnogome utiče i na mozak, koji psihi šalje poruku “Zapali! Molim te, zapali!”. Ta faza izbacivanja otrova iz organizma, čini se, nikako da prođe.

Ali, sve će biti lakše, kažu oni koji su probali, ako odete tri-četiri dana zaredom u saunu! Znojenjem će telo brže da izbaci toksine, a para će umnogome pomoći disajnim organima da se oporave.

Foto: Promo Foto: Promo

Samim tim, odlascima u saunu značajno će se skratiti period krize, odnosno iskušenja da zapalite “samo još jednu”. Probajte, pa nam javite rezultate!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Don

    9. jul 2015 | 08:18

    Moram da pravim saunu.

  • semi

    10. jul 2015 | 08:02

    Kakva glupost.Odes u hitnu pomoc ostanes par sati I cim izadzes prvo je cigara.Svima mora da bude jasno cvrst karakter je tu jedini lijek za to.To znaci reci sad prestajem I stajati iza toga ko moze

  • Rosa

    10. jul 2015 | 10:23

    Meni je elektricna cigara pomogla da prestanem pusiti.Pusila sam je godinu dana i evo vec 4 god.nepusim vise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA