≫ 

Ovaj dečak urlao je od bolova u kičmi 4 meseca. A onda ga je dohvatio KOSTOLOMAC! (VIDEO)

Pogledajte kako je ovaj kiropraktičar u potpunosti "ispravio" mladića koji je već izgubio svaku nadu da će ikada ponovo hodati uspravno

  • 9

Bez obzira kakvo mišljenje imate o kiropraktici, ako ga uopšte imate, savetujemo vam da pogledate ovaj video pa da donesete zaključak o tome.

Jedan mladi Amerikanac (17) zaista može da kaže da je ponovo rođen, i to sve zahvaljujući australijskom kiropraktičaru dr Ijanu, koji ga je primio u svojoj ordinaciji u Melburnu kada su svi drugi od njega već digli ruke.

Naime, mladić je patio od kifoze, preterane zakrivljenosti srednjega dela kičme, i trpeo tako jake bolove da je razmišljao o samoubistvu.

Nevolje po tog mladića su počele od trenutka kada je osetio bol dok je iz zemlje čupao panj, a tokom naredna tri meseca su se stvari toliko pogoršale da više nije mogao da se uspravi. Uz to je u desnoj nozi u potpunosti izgubio osećaj.

Pogledajte kako je spasen za samo deset dana, odnosno kako je jedan čovek zlatnih ruku, bolnu grimasu na njegovom licu pretvorio u osmeh.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kari

    11. jul 2015 | 12:15

    Prvo i osnovno, covek nije "kostolomac". Kostolomci su ovi nasi koji "imaju dar" da namestaju zglobove, a nisu zavrsili ni osnovnu skolu. Svaki kraj uglavnom ima nekog dedu za kog su svi culi da dobro namesta. U Rusiji prvo moraju da zavrse par godina medicine, pa da se specijalizuju jos par godina za kiropraktiku. Sve u svemu dug put, da se stigne do ovog nivoa.

  • Robert

    11. jul 2015 | 19:07

    Svaka čast doktoru, podario mu je nov život! SVAKA ČAST!

  • GROM

    11. jul 2015 | 10:33

    Svaka mu cast

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA