Evo koje probleme ovog leta imaju žene s velikim grudima! (GIF)

Velike grudi uvek privlače poglede jačeg pola, pogotovo na plaži, ali ovo je možda jedina prednost koju žene sa bujnim poprsjem uživaju tokom letnjih meseci. Sve ostalo je prava noćna mora

  • 0
Devojke sa velikim grudima Foto: vasi.net

Tokom leta žene sa velikim grudima imaju probleme koje mogu da shvate samo one koje muče iste muke. Evo zbog čega bi se svaka od njih na plus 30 rado menjala sa nekom koja pati zbog svoje "mršave dvojke".

ONE SU BUCE, ALI ZALJUBIĆETE SE U NJIHOVE OBLINE: Jer, NE, njih nije blam da na plaži nose BIKINI! (FOTO)

Koje su nacionalnosti vaše grudi?

KRATKA ISTORIJA BIKINIJA: Evo kako i zašto su cice na plaži postale tako SEKSI! (FOTO) (VIDEO)

Muke s kupovinom kupaćeg

Oznaka D, najveća kada je u pitanju dubina korpi gornjeg dela, i dalje nije dovoljna za neke prsate dame. Čak i kada pronađu odgovarajući gornji deo, neretko im ne odgovora donji koji ide uz njega, pa ako ne mogu da se kupe odvojeno, prsate dame moraju da odustanu od kupovine tog kupaćeg kostima.

Velike grudi gif, TAMABEPA

Dekolte na plaži

Odabrati kupaći kostim koji ne pokazuje previše u predelu dekoltea je nemoguća misija za dame sa "kipećom peticom". Bikini sa trouglićima je model koji mogu samo da gledaju na svojoj drugarici, a koliko god se trudile da im gornji deo dvodelnog kupaćeg prekrije strateška mesta, njihov dekolte je uvek na granici neukusnog.

Velike grudi gif, TAMABEPA

Preterano znojenje

Bez obzira na to da li imaju predispozicije za pojačano znojenje ili ne, dame sa bujnim poprsjem tokom leta po pravilu muku muče sa graškama znoja koje se stvaraju u prevoju ispod donje ivice grudi. Osim neprijatnog osećaja lepljivosti na visokim temperaturama, tu je i problem stvaranja mokrih fleka na uskim majicama.

Velike grudi gif, TAMABEPA

Gljivične infekcije

Ovo je problem koji nastaje kao direktna posledica prekomernog znojenja, odnosno zadržavanja znoja u prevoju ispod grudi. Vlaga pogoduje razmnožavanju gljivica zbog čega mnoge žene sa velikim grudima ne mogu da zamisle odlazak na more bez preparata protiv gljivičnih infekcija.

Velike grudi gif, TAMABEPA

Neprivlačne bretele

Idealna doza seksepila za letnje izlaske i plažne žurke jesu majice golih leđa, bez bretela i one koje padaju na jedno rame. Međutim, ovakve majice zahtevaju nošenje grudnjaka bez bretela koji, pak, nisu dobra podrška grudima preko "solidne trojke".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA