Mislili ste da su balon-nokti prava grozota? Onda će vas novi AKVARIJUM MANIKIR ostaviti bez reči! (FOTO) (VIDEO)

Nokti na prvi pogled deluju sasvim normalno, sve dok devojka ne pomeri ruku. Onda kreće pravi vodeni šou!

  • 11

Nakon uvrnutog trenda grbavih noktiju koji su popularno prozvani "balon nokti", stiže novi hit manikir koji je naizgled lep, a zapravo je veoma gadan.

Umestnost ili budalaština? BALON-NOKTI su trend za kojim su devojke poludele

Reč je o takozvanom "akvarijum manikiru" koji podrazumeva punjenje veštačkih noktiju iznutra kako bi se, prilikom pomeranja šarenog i svetlucavog "sadržaja", stvorio utisak atmosfere iz akvarijuma!

Naime, ova "umetnost na rukama" se stvara tako što se akrilni veštački nokti buše, pa se zatim pune specijalnom uljanom tečnošću, šljokicama i kristalima kako bi svaki nokat izgledao poput malog akvarijuma.

Iako ovi nokti nemaju nikakve veze sa ribama (niti bilo čime drugim što biste inače našli u akvarijumu) već deluju kao vrhunac neukusa i kiča, žene širom sveta su poludele za njima.

Posebno je pitanje za koje situacije su ovi nokti namenjeni, odnosno šta bi na iste rekli, na primer, vaši profesori na faksu ili nadređeni na poslu.

Sama tehnika izrade ovih veštačkih noktiju nije potpuna novost u salonima za negu lepote, ali je iznenada "oživela" nakon što je video ovakvog manikira iz jedne vijetnamske emisije postao jedan od najgledanijih na Fejsbuku.

Šta vi kažete na novi trend manikir? Da li biste i vi svoje nokte na kratko pretvorili u male akvarijume?

(Telegraf.rs / 24sata.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA