Dečak (13) dobio hormone da postane devojčica! Pogledajte samo tu reakciju! (VIDEO)

Nakon dve i po godine čekanja na hormonsku terapiju, Kori je konačno dočekala taj dan. Njeno oduševljenje je neprocenjivo

  • 15

Otkako se rodila, Kori je znala da je devojčica zatočena u telu dečaka. Njena mama Erika prihvatila je transrodnost svog deteta bez ikakve osude i krenula da se bori za to da njena ćerka što pre i fizički promeni pol.

Evo šta vam je potrebno da u Srbiji promenite pol

Posle dve i po godine administrativnih peripetija, na njihovu adresu konačno su stigle prve doze injekcija hormona estrogena, što je samo početak procesa, pre velike operacije.

Pogledajte Korinu reakciju kada je shvatila da će vrlo brzo i zvanično postati ono što jeste.

Ako se pitate što se snimak tako naglo prekida, znajte da je to zato što mama Erika više nije mogla da zadrži suze radosnice i potrčala je da zagrli svoju ćerku.

Pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suncica

    29. septembar 2015 | 19:45

    Kud plovi ovaj brod...cccc

  • maja

    1. oktobar 2015 | 08:56

    Sama sam transformisana, neopisivo je kako izgleda biti decak dok se oblacis i sanjaš da si devojcica. Cista podrška tom detetu!

  • mili

    30. septembar 2015 | 00:18

    Sedi kao musko, drzi grudni kos kao musko. Sta rade od dece. Puste im kosu, ubede ih da su ono sta su zeleli oni da rode a nisu, i onda tvrde da deca to zele. Al ce zaliti kad shvati da nije ni jedno ni drugo vise i da nikad nece ni biti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA