OVA ŽENA JE MOGLA DA UMRE SA 30 GODINA: Smršala je 125 kilograma, a evo i kako!

Ova 35-godišnjakinja imala je neverovatnih 181 kilogram. Sada je mršavica sa 56,7 kilograma

  • 5

Nije mogla da veže pojas u kolima, jedva se kretala, na vagu nije stala godinama, a evo i priče kako je smršala.

BIRAO JE IZMEĐU DEBELJUCE I 250 EVRA: Šta mislite, šta je izabarao? (VIDEO)

Ema Sealei iz engleskog Rediča bila je toliko gojazna da nije mogla da veže pojas u kolima. Za samo dve godine skinula je neverovatnih 125 kilograma i to samo zahvaljujući dijeti i vežbanju. Nije pristala na bilo kakave hiruške zahvate, a ni preparate.

Ova 35-godišnjakinja bila je ubeđena da će umreti pre svog 40. rođendana i to upravo zbog prekomerne kilaže. Imala je neverovatnih 181 kilogram.

Uprkos molbama svojih najbližih da se obrati lekarima i zatraži uput za ugrađivanje prstena u želudac, ona se odlučila za zdraviji način mršavljenja, prenosi Dejli Mejl.

Ovo su razlozi zbog čega vam brzopotezne dijete ne pomažu da smršate!

Ona je nosila odeću veličine 36, a za dve godine uspela je da staru garderobu zameni novim krpicama u veličini 8. Sada njena vaga pokazuje sjajnih 56,7 kilograma!

- Jedva sam mogla da odšetam od kuće do automobila svog verenika, ali nisam mogla da vežem pojas - objašnjava Ema i dodaje:

- Godinama nisam stala na vagu, a kada sam to učinila, zgrozila sam se.

Foto: Facebook/Emma Sealey Foto: Facebook/Emma Sealey

Ema je počela da se goji još u detinjstvu, kada joj je blizak prijatelj umro, te je utehu nalazila u hrani. Posetila je svog lekara opšte prakse u nadi da će je uputiti na odeljenje za smanjenje telesne težine.

- To je bio prvi put za toliko godina da sam stala na vagu. Nije bilo potrebno da mi doktor bilo šta kaže. Znala sam da moram da uradim nešto sa sobom – u suprotnom neću doživeti svoj 40. rođendan. Nisam imala čime da se ponosim - objašnjava Ema.

UVRNUTI FETIŠ: Ovoj debeljuci muškarci plaćaju da ih gnječi (VIDEO)

Uz pomoć lokalnog savetnika za telesnu težinu iz Kembridža, najpre je počela da se odvikava od loših navika u ishrani.

Pre početka režima mršavljenja, Ema obično ništa nije jela za doručak, ali je zato za ručak jela kobasice, sir i čips sa crnim lukom. Večera joj je obično bila piletina sa karijem i pirinčem uz hleb. Za užinu je najviše jela čokoladu.

Šta je počela da jede?

Za doručak pahuljice sa obranim mlekom, ručak tuna sendvič sa crnim hlebom, dok joj se večera sastojala od barene ribe i svežeg povrća. Užina su joj bile jabuke, kruške, jagode ili pomorandže.

9 saveta NAJPAMETNIJE ŽENE na svetu o tome kako da TRAJNO SMRŠATE!

Postepeno je počela da skida šest kilograma mesečno. Osim pravilne ishrane, Ema je redovno trenirala uz ličnog trenera, a kada je lepo vreme, išla je na trčanje i vožnju biciklom.

- Sada imam mnogo više samopouzdanja, i volim da šetam pored izloga i gledam svoju figuru - kaže ponosna Ema koja je uspela da za dve godine skine 125 kilograma!

(Telegraf.rs/Izvor: Dejli mejl)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA