Beba okružena špricevima? Ova slika deluje bizarno, ali prelepa priča koja se skriva iza nje ostaviće vas bez teksta! (FOTO)

Da je dobiti željeno dete zaista jedno veliko čudo, znaju svi očevi i majke koji su dugo čekali da se ostvare kao roditelji, a naročito oni koji su do bebe došli zahvaljujući veštačkoj oplodnji

  • 7

Fotografija novorođene devojčice, koja spava u srcu oblikovanom od injekcija, u vrlo kratkom roku postala je hit na Fejsbuku.

Odlagala sam majčinstvo, a onda mi se desila prava NOĆNA MORA!

Bebu je fotografisala njena majka, Anđela, sa ciljem da skrene pažnju na emocionalne i fizičke muke kroz koje prolaze žene koje se podvrgavaju veštačkoj oplodnji.

U znak zahvalnosti fotografiju je poslala Institutu Sher u kojem je godinu i po dana prolazila kroz više ciklusa veštačke oplodnje.

Institut je fotografiju stavio na Fejsbuk i napisao da je reč o istinskoj ljubavi i majci koja je preduzela sve da ova prekrasna devojčica dođe na svet.

Foto: Facebook/Ravda Dickard Foto: Facebook/Ravda Dickard

Anđelina lekarka Molina Daijal kazala je da su injekcije i prazne ampule lekova koje je majka iskoristila za oblikovanje srca samo deo onoga što je ona zaista primila tokom tretmana.

- Sve te injekcije su ništa u poređenju sa emocionalnim usponima i padovima kroz koje sam prolazila dok moja ćerka nije konačno začeta - rekla je Anđela.

Foto: Facebook Lynette Collins-Barrett Foto: Facebook Lynette Collins-Barrett

Za kratko vreme ova je fotografija podeljena više hiljada puta, a slikama svojih mališana pridružili su se mnogi roditelji koji su ih dobili veštačkom oplodnjom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA