Evo kako da vaše grudi nikad ne ostare

Koliko god da vam je godina, pod hitno bi trebali da počnete da vodite brigu o svom dekolteu. Posle za vaše grudi može da bude kasno...

  • 0

Kad razmišljate o nezi kože tela verovatno vam na pamet uopšte ne pada dekolte. No, jeste li znali da se na tom području prvo primećuju znakovi starenja?

Četiri moćna trika da GRUDI povećate za dva broja, bez operacije! (VIDEO)

GOLE GRUDI U JUTARNJEM PROGRAMU: Ova žena zaista se skinula i šokirala svet! (VIDEO)

Za razliku od lica koje se lako može dovesti u red pomoći šminke i različitih tretmana, borice i opuštenu kožu u predelu vrata i dekoltea teško je zakamuflirati, pa je vreme da počnete da negujete ove delove tela.

Čisto da znate, to uopšte ne podrazumeva skupe kreme i preparate, važno je samo da se redovno pridržavate pravila.

Foto-ilustracija: FreeDigitalPhotos/adamr Foto-ilustracija: FreeDigitalPhotos/adamr

Krema

Prvo i osnovno jeste hidratantna ili hranljiva krema koju je poželjno nanositi jednom do dva puta dnevno. Svaki put kad je nanesete na lice, lagano izmasirajte područje dekoltea i vrata, u smeru odozdo prema gore.

Sunce

Drugi korak je obavezni zaštitni faktor koji ne bi trebalo da nosite samo na plaži, već i u gradu, kad god nosite odeću s dubljim dekolteom.

Foto-ilustracija: Foter/InExtremiss Foto-ilustracija: Foter/InExtremiss

Spavanje

Žene koje spavaju na boku imaju veću mogućnost od dobijanja bora na licu, ali i na dekolteu, pokušajte da što češće ležite na leđima.

Brushalter

Push-up grudnjak je super stvar, ali ne i za po kući. Zbog njega vam može nastati bora između grudi, pa bi bilo dobro u slobodno vreme nosite bruseve koji su udobni i pružaju podršku, ali ne stežu grudi u neprirodnom položaju.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Nikad nije rano

Borice na dekolteu možda vas ne zamaraju sada, dok ih nemate. Ipak, jednom kad se pojave biće vam žao što dekolte nisi tretirali na pravilan način. Krenite na vreme!

(Telegraf.rs / Index)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA