Znate li čiji je ovo ofucani džemper? (FOTO) (VIDEO)

Kada je ovaj čupavi džemper jedna muzička legenda pre više od dve decenije kupila u “second hand” radnji, niko nije imao pojma da će danas ovoliko koštati

  • 1

Ako ste fan američkog benda Nirvana, onda sigurno pamtite njihov kultni “MTV Unplugged” nastup iz 1993. godine. Da li se sećate da je Kurt Kobejn tada nosio sivkasto-zelenkasti džemper na kopčanje?

ULTRA RARITET: Ovako je Kurt Kobejn zvučao pre "Nirvane"! (VIDEO)

KORTNI LAV: Spiskala sam 27 miliona dolara, koje je Kurt zaradio. Nema veze, sve je to rokenrol! (FOTO)

Kako pišu svetski mediji, u pitanju je džemper koji je kontroverzni pevač svojevremeno pazario u nekoj od “vintage” radnji, a potom ga od silnog nošenja upropastio na više mesta.

Pre nekog vremena na portalu “Julien's live” ovaj neugledni odevni predmet stavljen je na aukciju, a očekivalo se da će se prodati za šezdesetak hiljada američkih dolara. Međutim, nadmetanje vernih fanova otelo se kontroli i čuveni džemper postigao je cenu od vrtoglavih 137.500 dolara (128 hiljada evra).

Iako je Kobejn bio idol čitavih naraštaja koji su odrastali devedesetih godina prošlog veka, ipak niko nije mogao da pretpostavi da će jedan flekavi džemper, s pregorelom rupom od cigareta na levom džepu, toliko da vredi Nirvaninim obožavaocima.

Koja je vama omiljena pesma s ovog nastupa?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA