Otkrivena tajna izrade vrhunskih italijanskih Santoni cipela (FOTO)

Povodom obeležavanja 40 godina postojanja jednog od najprestižnijih svetskih brendova cipela, u radnji Fratelli e Amici u Beogradu upriličeno je Santoni veče na kom su predstavljene tajne ručne izrade te italijanske obuće

  • 2

Brojne ličnosti iz sveta mode, predstavnici medija i ostali gosti mogli su da se upoznaju sa bogatim kulturnim nasleđem i italijanskim umećem u pravljenju cipela.

Foto: Promo Foto: Promo

Ekskluzivno iz Italije u Beograd je tim povodom došla poznata umetnica Frančeska Bamboci koja je prisutnima demonstirala umetnost pravljenja prepoznatljive Santoni cipele.

Foto: Promo Foto: Promo

- Kvalitet, ručna izrada, stremljenje ka savršenosti i kreativnost su elementi koji, uprkos konstantnim promenama u modnoj industriji, daju Santoni cipelama umetničku formu. Njihov oblik, struktura, proces izrade i tehnologije rezultat su, ne samo iskustva i urođene sklonosti ka eleganciji, nego i istinske kulture pravljenja cipela - izjavio je Darko Pavlović, jedan od vlasnika radnje Fratelli e Amici.

Foto: Promo Foto: Promo

Porodični brend Santoni, od nastanka 1975. godine kao male obućarske radionice, neguje viziju ručne izrade koja kombinovanjem modernog dizajna i starih veština zanata izdvaja Santoni cipele.

Foto: Promo Foto: Promo

Spoj tradicije i inovacija, strogi kriterijumi izrade, kao i strast prema kvalitetu i lepoti čine jedinstveni stil Santoni cipele, iskovane od najfinijih materijala.

Foto: Promo Foto: Promo

Kolekcije Santoni cipela dostupne su samo u odabranim radnjama širom sveta, a Fratelli e Amici u Beogradu je upravo jedna od njih.

Foto: Promo Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    25. novembar 2015 | 20:10

    Totalno nisam u trendu....Ja nikad čula za njih.....:-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA