HOROSKOP ZA DECEMBAR: Evo šta čeka Bikove

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene u mesecu decembru i kakve vas prilike očekuju na poslovnom planu

  • 3

Bikovi se u decembru mogu opustiti i nastaviti da neguju pozitivan trend iz prošlog meseca. Ljubavni plan, koji je dosad bio malo zapostavljen, počinje da se budi i konačno će biti nekih konkretnih prilika.

HOROSKOP ZA DECEMBAR: Evo šta čeka Ovnove

Zdravlje:

Na zdravstvenom planu za Bikove neće biti većih problema u decembru. Zbog Marsa u Vagi mogući su manji stresovi, ali Sunce u Strelcu će vas zaštititi od većih trzavica. Gledajte da se dovoljno odmarate, ali ne previše, jer ako se ulenjite teško ćete se pokrenuti, a Saturn, koji je takođe u Strelcu, onda će vas odvesti u blagu depresiju.

Ljubav:

U prethodnom periodu nije bilo podrške zvezda za Bikove, kad je ljubav u pitanju, ali, srećom, tome je došao kraj. Jupiter u Devici donosi nove prilike, a za one koji su u vezi ili braku, može biti nervoze među partnerima, međutim to će se završiti nabojem strasti i fenomenalnim seksom. Preporučujemo borbu jastucima kao predigru.

Posao:

Prethodni period bio je buran za Bikove na poslovnom planu, u pozitivnom smislu. Bikovi su sve do sada bili u centru pažnje, pa je vrlo verovatno da su sklopili neki dobar posao. Sada se taj period završio, ali pozitivan trend se nastavlja, pa se sad mogu opustiti i ubirati plodove svog rada. Budući da su Sunce i Merkur u Strelcu, realizacija planova će doći kroz ugovore i dogovore, a najbolje bi bilo da u poslovnim planovima koje imate učestvuje i neki Strelac.

O tome šta čeka ostale horoskopske znakove, u mesecu decembru, čitajte narednih dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Opa

    27. novembar 2015 | 00:00

    Ajde sad za vodoliju ako moze,da ne cekam za januar.

  • Дадо РС Данило

    26. novembar 2015 | 22:23

    Зависи све од килаже, неки ће да се кољу а доста њих ће сачекати неки други хороскопски знак за то,јер морају још да се тове..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA