Tange odavno izašle iz mode

Premda se većina muškaraca slaže oko toga da su na listama zavodljivosti gaćice koje ne skrivaju ništa ultimativni broj jedan, dame su poslednjih nekoliko sezona našle novi, ali daleko udobniji način da iskažu svoj seksepil

  • 0

Prošle nedelje u Parizu održan je Međunarodni sajam donjeg veša gde je posebna pažnja posvećena trendovima koji vladaju u ovoj industriji, naročito kada su u pitanju ženske gaćice.

- Tokom devedesetih godina tange su predstavljale ključni artikal  imidža svake francuske žene. Međutim, danas samo jedna od četiri Francuskinje poseduje par ovakvih gaćica, čime je zabeležen drastičan pad u odnosu na poslednje istraživanje iz 2008. godine kada 30 procenata dama nije želelo da se odrekne muškarcima omiljenog odevnog komada – ispričala je Sesil Gerin, umetnički direktor sajma.

Iako se i dalje 45 odsto žena slaže da tange mogu biti veoma seksi, četvrtina njih smatra da su one isuviše neprijatne i lepljive za nošenje. Samo jedna od pet smatra da su ovakve gaćice moderne, a tek svaka deseta dama nema utisak da su one nepraktične.

- Retki su ženski magazini u kojima ćete naleteti na tange. Istini za volju, ni većina ženskih pozadina ne izgleda lepo u gaćicama sa crtom. One se samo zavuku u guzu, a ne čine ništa za isticanje figure – primetila je Gerinova.

U prethodnoj deceniji na tržištu pojavilo se mnoštvo proizvoda koji spajaju efekat tangi i udobnih gaćica.

- Sada postoje udobne ženske bokserice i druge čipkane ili satenske gaćice koje podupiru i oblikuju žensku figuru, a opet imaju ivicu koja je nevidljiva ispod druge odeće. Danas su dame  u prilici  da imaju stila, a opet i da, bez osećaja stida, smeju da se pogledaju u ogledalu – primetila je Sesil i dodala:

- Sve je stvar shvatanja. Žene, ali i muškarci, moraju da uvide da i druge stvari mogu biti lepe. Zašto ne biste u svoj seksepil unele određenu dozu humora? Seksi se može biti i jednostavnom vešu koji naglašava konture tela, u providnim gaćicama, onim sa nekakvim natpisom, šarom, rupicom na pravom mestu... – poručuje Gerinova.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA