Šta OBUĆI kad je ovako šugavo vreme? Evo šta će vas najbolje UTOPLITI!

Kad napolju zagudi minus, vetar je, sneg, ledena kiša, bljuzgavica i poledica, čoveku naprosto dođe da se natronta od glave do pete. Međutim, ako odaberete par ključnih komada, za tim neće biti potrebe

  • 3

Kad je ovakvo vreme napolju, svako od nas najradije ne bi uopšte izlazio iz kuće. Posebno kad pomisli na sve one silne slojeve odeće, koju treba navući na sebe da se ne bismo smrzli.

Rešite se FLEKA OD SOLI sa svoje OBUĆE i to pomoću JEDNOG JEDINOG sastojka iz kuhinje! (VIDEO)

OVAKO treba da HODATE po LEDU I SNEGU, ako nećete da SLOMITE VRAT! (FOTO) (VIDEO)

Ipak, nije neophodno pretvoriti se u medveda! Ako pametno napunimo svoje ormare, postoji način da sebi olakšamo život.

Ovo su ključni komadi garderobe koji će nam omogućiti da nam i na ciči zimi bude toplo. Naravno, pod uslovom da slušamo osnovno pravilo doktorke Nade Macure i oblačimo se slojevito.

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

Prsluk

Kako biste izbegli efekat glomaznosti, opredelite se za prsluk. Ovi fini grejači danas dolaze u tanjim, ali jednako toplim verzijama. Osim toga, na tržištu su dostupne brojne varijante prsluka koji se mogu nositi kao postava kaputa.

Par inovativnih hulahupki

Slojevito oblačenje koje uključuje hulahupke i helanke u ranija vremena baš i nije bilo najuspešnije rešenje za borbu protiv hladnoće. Međutim, danas se i te kako isplati u uložiti u najnovije modele ovih čarapa, koji će vam čitave noge održavati toplima, a postoje i u verziji za muškarce.

Foto-ilustracija: Foter/ Foto-ilustracija: Foter/

Duge rukavice

Poprilično je lako zaturiti prošlosezonski par rukavica, nego kada je reč o izuzetno dugačkim rukavicama. Bez prstiju, duge rukavice koje pokrivaju gotovo pola ruke, praktično su rešenje za zimogrožljive koji teško održavaju toplotu u hladnijim mesecima.

Slojevit luksuz

Potkošulja od kašmira, uprkos svojoj skupoći, zauvek će vam promeniti život u zimskim mesecima. Svoju potkošulju od kašmira ugurajte u hulahupke, što vam garantuje da nikad više nećete osetiti niske temperature.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Topli saveznici za stopala

Smrznute nožne prste nemoguće je ignorisati kada temperature krenu debelo u minus. Zbog toga će vam odličan saveznik biti tople čarape od kašmira ili obuične vune koje će vas dobro grejati u omiljenom paru čizama u zimskim mesecima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA