DNEVNI HOROSKOP: Saznajte šta vas sve čeka do kraja dana

Horoskop za petak. Saznajte da li će vam danas zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

  • 2

Saznajte da li će vam danas zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Impulsivna kupovina, kao popuna emotivnih praznina, vama se danas nikako ne preporučuje, jer biste mogli da ostanete bez prebijene pare. Danas imate želju da se razmećete, čemu ste i inače skloni. Nemate nikakvu kontrolu nad svojim egom! Ukoliko, pak, nadjačate tu unutrašnju napast i destruktivan poriv u sebi, ukoliko uspete da se ograničite, makar i na silu, neće biti velike štete!

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

BIK

Na greškama se uči. To, ma koliko ne prijalo vašem egu, to je tako! Možda će vas neko iz okoline pokušati i poniziti, na neki način, ali ćete ostati hladni pa čak i nasmejani, jer ste čvrsto rešili da vam niko ne pokvari ovaj dan koji s pravom doživljavate kao prvi dan početka jednog novog života!

BLIZANCI

Postoji uvek prvi put za nešto. Ne krivite sebe ako ne uspete u svom naumu. Budite fkleksibilni i nemojte se ustručavati da pitate za pomoć. Iskoristite svoj šarm za pridobijanje naklonosti suprotnog pola, koji će vam se naći pri ruci u poslu! Danas je dan kad se učite. Danas ćete padati nekoliko puta ali se i vrlo vešto uspravljati.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

RAK

Vrlo ste simpatični nekom ko ima moć da utiče na vašu sudbinu, koja je u njegovim rukama na neki način! Ovo je jedna od činjenica koju ćete vrlo vešto iskoristiti u svoju korist. Vi, kao retko ko, umete da se nekome uvučete pod kožu.

LAV

Stojite ponosno, ne date nikom da učini ili kaže bilo šta što bi narušilo vaš integritet u bilo kom kontekstu. U oblacima ste, to je istina, ali s razlogom. Dela stoje iza vas. Jedino je sada potencijalni problem i rizik u tome da postanete oholi ili da takav stav zauzmete ka nekom ko to nije zaslužio.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

DEVICA

Ljubomora vas izjeda. Kaskate za nekim u poslu, neko je daleko ispred vas i šta god radili i ma koliko truda ulagali, nikako ne uspevate da uhvatite korak sa njim. Onda kada budete shvatili da ste vi zapravo jedina osoba sa kojom se trebate nadmetati, tad će vam biti lakše!

VAGA

Nakon dugo vremena, danas zaista imate osećaj da samo vi krojite svoju sudbinu! Sve je do vas i vaš život je ponovu u vašim rukama. Komandujete i suvereno vladate svojim postupcima ali i egom! Ne dozvoljavate sebi ni da pomislite da je posao gotov. Vi se uvek postavljate kao da ste tek na početku. Ponizni ste i to je jedna od vaših neverovatno pozitivnih osobina koju će drugi videti danas u vama!

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

ŠKORPIJA

Najlepši je onaj osećaj kad nakon napornog dana dođete kući sa saznanjem da ste danas uradili nešto veliko i korisno za sebe! Moć nad svojim životom je ponovo u vašim rukama. Sve kockice se danas savršeno uklapaju! Sve bojazni i strahovi za budućnost su danas kao rukom odnešeni.

STRELAC

Prija vam uloga posmatrača koji se skoro ni za šta ne pita. Vama je manjak odgovornosti i obaveza melem za dušu. Ali, to ne znači da ste na margini. Potreban vam je osećaj statusa, priznanja i veličine ali samo ako uz sve to ne idu baš nikakva zaduženja. Upravo takav osećaj je u vama danas prisutan. Vaša sujeta je, stoga, danas na vrhuncu!

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

JARAC

Danas ste slabiji nego ikada. Emotivno se osećate jako loše. Vaša duša je prazna. Danas ste otvorili širom vrata nekoj vrsti beznađa. Plačete u sebi, proklinjete svoju sudbinu. Danas je jako teško deliti bilo kakav prostor sa vama. Mračni ste i to čak u tolikoj meri da ste prevazišli sebe i standarde crnila koji su vrlo visoki!

VODOLIJA

Jedan ili dva događaja danas će učiniti da ase ozbiljno zapitate kud plovi brod vašeg života. Bićete u dilemi, gotovo ceo dan, da li ste zaista napravili prave izbore u svom životu ili je sve oko vas samo farsa i dimna zavesa.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

RIBE

Danas su vam čula vrlo oštra, upijate energiju oko vas i to vrlo intenzivno. Zato je jako važno da se okružite ljudima koji pozitivno misle. Okoline vas danas može podići do neba ali i spustiti na dno. Pravite dobre i logične izbore. Onaj ko deluje loše, on je zaista takav! Od te osobe ne možete pokupiti ništa dobro!

Astrolog: Darko Škalabrin

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nele

    15. januar 2016 | 12:59

    Saznao sam: cepanje drva jer nemam para za normalno grejanje u 21. veku.

  • vlada

    16. januar 2016 | 08:29

    Ceka me posao do 16h i onda popodnevna dremka pa kafana :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA