MUŠKARCI: Izmišljena fora kako da vam se košulja NE IZVLAČI iz pantalona!

- Osećao sam se neuredno kada sam razgovarao sa klijentima. Ali ovo je jednostavno rešenje da imate upasanu majicu celog dana i da se osećate čisto i uredno - rekao je idejni tvorac ovog izuma

  • 12

Pojavio se novi gedžet koji će rešiti sve muške probleme u situacijama kada im košulja ili majica konstantno ispada iz pantalona. Signature Shirt Stays je ideja bivšeg prodavca iz Misurija Tomasa Ekarda, a inspirisana je tregerima, samo što su oni pričvršćeni sa druge strane.

DALI SMO MUŠKARCIMA DA PEGLAJU: Evo koliko vremena im je trebalo za jednu žensku bluzu (VIDEO)

Četiri štipaljke kreću sa različitih strana košulje i vezane su elastičnim trakama koje vode ka nozi, a pričvršćene su za vrh čarapa. Na ovaj način, košulja uvek ostaje unutar pantalona i idejni tvorci garantuju da ne postoji mogućnost da ispadne.

Izum je napravljen od elastičnih mekih tračica koje su udobne za nošenje. Prave se u standardnoj veličini ali elastičnost omogućuje da se traka podesi po visini "mušterije".

- Nešto jednostavno kao što je sedenje u stolici ili posezanje za nečim, dovoljno je da vašu košulju dovede u haos. Za mene, kada sam imao poslove prodaje koji su zahtevali da nekoliko puta dnevno putujem automobilom, bio je veliki problem što sam se osećao neuredno kada sam razgovarao sa klijentima. Ali ovo je jednostavno rešenje da imate upasanu majicu celog dana i da se osećate čisto i uredno - rekao je izumitelj.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: dailymail.co.uk

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NN

    14. januar 2016 | 09:03

    Revolucionaran pronalazak, nema šta. Ovo ima da promeni život na Zemlji iz korena. Nobelova nagrada za pronalazače.

  • Lawlessboy

    14. januar 2016 | 06:49

    Pa pre bih se obesio neg vezivao ovim glupostima

  • @cicero

    14. januar 2016 | 10:04

    Koliko vidim po ulicama neurednost je u modo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA