Nemate ŠIŠKE, a baš bi vam legle uz frizuru? Pomoću ovog trika neće biti potrebe da sečete kosu! (VIDEO)

Nećete da se šišate, ali baš uz ovu modnu kombinaciju vam idu šiške. Srećom, postoji način da dobijete ono što želite. LAŽNE ŠIŠKE će vam potpuno promeniti izgled! Evo kako to da izvedete

  • 0

Imate dugu i ravnu kosu, koja vam je dosadila. Ako želite da promenite frizuru i to ovog momenta, onda imamo rešenje za vas.

Uzela je toalet-papir i od njega napravila fantastičnu FRIZURU! Pogledajte kako (VIDEO)

Napravite savršenu frizuru pomoću koka-kole! (VIDEO)

Da li ste znali da možete da imate šiške, iako ih niste skratili kod frizera? Ovo su tri načina kako da promenite stil lako i brzo, a da vam novac nije potreban. Jedino što vam je neophodno su najviše dve gumice, ukosnice i nešto šira traka za kosu.

1. Šiške kao dodatak pletenici sa strane

Da biste dobili ovakvu frizuru, za početak je neophodno da podelite kosu u dva dela. Razdeljak pravite da odvojite kosu temena od ostatka. Prvi deo zavežete u rep i savijete ka čelu da biste odredili dužinu lažnih šiški u odnosu na krajeve kose. Tako savijen rep treba da fiksirate ukosnicama za temeni deo, što bliže gumici za kosu. Kada rasporedite šiške prema želji, ostatak repa podelite u dva dela, uvrnite i razdvojite ih levo i desno od šiški i sve to dobro zakačite ukosnicama. Preko toga navucite traku za kosu. Od ostatka kose napravite pletenicu sa strane. Nova frizura će oduševiti sve oko vas.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

2. Šiške uz pompadur punđu

Ako želite da kombinujete šiške sa ovom varijantom punđe, onda podelite kosu nešto dublje nego za prethodnu frizuru. Dakle, razdeljak treba da bude otprilike na pola potiljka. Svaki deo kose zavežite u rep.Viši rep savijte ka čelu, pa prvo odredite gustinu šiški koju želite i spram toga odvojite deo repa koji ćete koristiti za lažne šiške, a zatim na već objašnjen način odredite njihovu dužinu. Fiksirajte šiške što dublje ka gumici, kojom je vezan rap i ne zaboravite da upravo tu namestite traku za kosu. Ostatak tog repa blago natapirajte, uvrnite i savijte u punđu, koju treba čvrsto da zakačite šnalicama. Na isti način napravite punđu i od nižeg repa, ali ga uvrnite u suprotnom smeru da biste, na kraju, dobili pompadur punđu, veoma popularnu ovih dana.

3. Šiške u kombinaciji sa visokom punđom

Ova frizura se pravi tako što dobro očešljate kosu i pravilno zavežete visoki rep. Izdvojite deo kose, koji odgovara gustini željenih lažnih šiški, i savijte ga ka čelu. dužinu šiški određujete u odnosu na krajeve kose. Formirajte šiške kao i kod prethodnih frtizura i zakačite ih šnalicama i, naravno, preko tog dela navucite traku za kosu. Ostatak repa grubo natapirajte, uvrnite i napravite punđu, koju, takođe fiksirajte šnalicama. Ovo je frizura za svaku priliku.

Lažne šiške možete oblikovati po želji, feniranjem, peglanjem i lakom za kosu.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA