HOROSKOP ZA 6. FEBRUAR: Šta je to s vama, Lavovi? Blizanci, što ne spavate?

Horoskop za subotu. Saznajte da li će vam danas zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

  • 0

Saznajte da li će vam danas zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Imaćete koristi na poslu od tuđih ulaganja, a ne od novca koji vi ulažete u posao. Važno je da budete u kontaktu sa osobama od poverenja. Lako se možete upustiti u avanturu sa osobom sa kojom ste poslovno vezani. Konačno ćete prepoznati šta vam treba. Osećate se dobro.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

BIK

Danas imate mogućnost da po prvi put ostvarite važne kontakte sa moćnim ljudima i sebi obezbedite bolji položaj. Veoma emotivno reagujete na partnerove reči i imate utisak da je voljena osoba mnogo dominantnija od vas. Uravnotežite ishranu.

BLIZANCI

Situacija na radnom mestu se menja na bolje. Danas ćete osetiti veliku podršku saradnika, ali i nadređenih. Skloni ste preteranoj kritici i kao da tražite razlog da ostanete sami. Pokušajte da se preispitate i saznate gde je problem. Muči vas nesanica.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

RAK

Izuzetno ste opterećeni promenama koje su se desile. Danas možete biti prijatno iznenađeni obrtom situacije. Pokušajte da definišete svoje želje i očekivanja. Tako ćete partnera usmeriti kako da se ponaša. Ne ignorišite tegobe koje imate, već posetite lekara.

LAV

Danas je bitno da imate dobru taktiku jer samo na taj način možete da dođete do pravog rešenja. Zaljubljeni ste i delujete srećno zbog toga, mada ipak malo više udovoljavate sebi. Stavite sve na vagu i biće vam mnogo lepše! Osećate se dobro.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

DEVICA

Situacija na poslu nije najbolja, ali bez obzira na to potrudite se da budite uporni i istrajni u svom radu. Može se dogoditi sasvim neočekivani susret koji bi na vas ostavio snažan utisak. Vaša očekivanja se ostvaruju. Skloni ste prehladama.

VAGA

Period promena je pred vama. Ako vam se nudi honoraran posao, prihvatite ga. Želite da promenite radno mesto? Krenite u promenu i uspeh će brzo stići. Već izvesno vreme se nalazite u odnosu koji treba da definišete. Možete upoznati nekoga preko prijatelja ili interneta. Ljubomora partnera može da vas nervira. Uskladite obaveze i posvetite više pažnje voljenoj osobi. Hronične tegobe.

Foto: Foter/DaveFayram,themonnie, Profimedia, FreeDigitalPhotos/Ambro Foto: Foter/DaveFayram,themonnie, Profimedia, FreeDigitalPhotos/Ambro

ŠKORPIJA

Sve poslove obavljate sa neverovatnom lakoćom. Saradnici se oslanjaju na vas i ukazuju vam veliko poverenje.Mešate ljubav i prijateljstvo i ne možete sasvim da razgraničite te dve stvari. Potrudite se da ne manipulišete tuđim osećanjima. Loša vam je cirkulacija.

STRELAC

Ako je vaš posao vezan za inostranstvo na bilo koji način, danas ćete sklopiti dobar posao i ostvariti svoje planove. Krijete svoja osećanja i pronalazite smisao u tajnoj vezi. Danas ćete imati priliku da se predstavite u pravom svetlu. Problemi sa sinusima.

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

JARAC

Dobićete ponudu za još jedan honorarni posao. Prihvatite, jer možete ostvariti značajne kontakte upravo na taj način. Skloni ste melanholiji i povlačenju u sebe. Situacija na emotivnom planu je monotona, ali dobrim delom ste sami krivi za to. Osetljivo vam je grlo.

VODOLIJA

Pokušajte da svoje nezadovoljstvo ne pokazujete pred saradnicima, jer bi mogli da iskoriste trenutak i otežaju vam situaciju. Potrudite se da više vremena posvetite voljenoj osobi. Vaša veza bi mogla da zapadne u krizu. Proverite krvnu sliku.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

RIBE

Očekuje vas pomoć strarije i uticajne osobe. Uspešan dan za one koji se bave javnim zanimanjem. Ne razmišljajte o prošlosti, jer to za vas nije dobro. Okrenite se nekome ko bi mogao da ostvari vaša očekivanja. Lako se zamarate.

Astrolog: Darko Škalabrin

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA