Donacija Balans+ kiselog mleka domovima za bolesnu i nezbrinutu decu

Kompanija Imlek, u saradnji sa Crvenim krstom Beograda, donirala je 2,5 tone Balans+ kiselog mleka odnosno 12.000 porcija tog proizvoda, domovima za bolesnu i nezbrinu-tu decu

  • 2

Ova donacija obradovala je štićenike Prihvatilišta za decu, Svratišta za decu, Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine i Doma za decu i omladinu ometenu u razvoju.

Balans+ je jedinstveno kiselo mleko na našem tržištu koje ima pozitivan efekat na metaboličke procese organizma. Pored hranljivih aspekata tog proizvoda, klinički je dokazano da Balans + fermentisani mlečni napitak, zahvaljujući probiotskim i prebiotskim kulturama, povoljno deluje na digestivni trakt i uspešno reguliše probavu već nakon 10 dana redovne upotrebe.

Kompanija Imlek će u skladu sa politikom druš-tveno odgovornog poslovanja nastaviti da najveću podršku pruža deci i socijalno ugroženima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    12. februar 2016 | 16:15

    BRAVO!!!

  • Nana

    12. februar 2016 | 16:42

    Bravo za pomoć deci. Ali, za decu se uvek nađu sponzori, a potrebno je pomoći i starijim sugrađanima u Prihvatilištu za odrasle, oni baš kubure i sa prostorom i svim ostalim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA