KAKVA EMOCIJA! Prvi kontakt majke s novorođenom bebom će vas rasplakati (VIDEO)

Niko ne može da ostane ravnodušan kad vidi ovako nešto, čak ni muškarci

  • 5

Svi znamo da majčinska osećanja prema detetu spadaju među najjače emocije koju žena može da doživi, ali sigurno nikada niste videli ovakav trenutak uhvaćen kamerom.

Video je postavljen na njujorškoj Fejsbuk grupi "Love What Matters", a za kratko  vreme ga je pogledalo čak sedam miliona ljudi.

Na svet je došao dečak Hugo, koji je zbog toga što je prerano rođen morao da provede 60 sati na posmatranju. Video je snimljen posle tog posmatranja, a reakcija majke, koja je ponovo zajedno sa svojim detetom, mnogima je naterala suze na oči.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • muškarac

    25. februar 2016 | 09:37

    Prelepo...supruga i ja smo imali poteškoća da dobijemo prvo dete..trošili smo pare ali i nerve...dobili smo dete insemenjavanjem iz prve (Bog nas je pogledao)...sada imamo dva sina...nikada neću zaboraviti kada sam ja ,kao ova žena ,stavio starijeg sina na grudi,naravno ne kad je bio ovako mali,ali sa nekih 2-3 nedelje...sada,jedan ima 12 drugi 9 godina..ja sam ostao bez posla pre 3 meseca ,bez obzira na fakultetsku diplomu,žena radi za minimalac,valjda do septrmbra 2016...teško je...ali moram da izdržim zbog njih...

  • sbrs

    25. februar 2016 | 22:36

    ok je sto nam se svima svidja ovaj video-klip ali daj resavajte problem nataliteta.Nestajemo polako ljudiiiiiii saberite se.Pustite karijeru,nece imati ko da vam dodje da vas obidje kad ostarite.

  • Ivan

    25. februar 2016 | 15:53

    Ja kako je mali. :-( Nadam se da će biti sve ok sa bebom i da će se razviti normalno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA