HOROSKOP ZA 10. MART: Jarčevi, u elementu ste! Device, čega se plašite?

Horoskop za četvrtak. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

  • 0

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Vaše izjave su danas vrlo nekorektne. Napadate sve i svakog! Vaš je jezik je neprimereno oštar! Nepravdom ste se zaogrnuli i posejali popriličan gnev, svojim istupom, u emotivnoj i poslovnoj okolini! Mnogima ćete se danas zameriti i, što je vrlo interesantno, nećete imati nikakav osećaj straha ili griže savesti! Na vrlo tankoj žici plešete!

BIK

Toliko ste želeli i priželjkivali neki trenutak ili vesti od strane neke osobe da kad se to sve, konačno, desilo, kao da je sve splaslo u vama u trenutku! Pregoreli ste u silnoj želji, to je vaša dijagnoza. Sad ste potpuno nekako ispijeni, prazni. Danas ništa nema smisla za vas. Povlačite se do kraja dana u potpunu izolaciju!

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

BLIZANCI

Pričate vi puno, možda i previše, ali i radite! Možda ste površni, istina je, ali posao obavljate nekako. Uspevate da povežete sve konce i sve i svakog da zadovoljite svojim pristupom i radom! Vi definitivno samo delujete ponekad neozbiljno pa i detinjasto dok u stvari jako dobro znate šta želite!

RAK

Danas se potpuno bespotrebno trošite oko nekih ljudi koji vas jednostavno nisu vredni! Neko je danas opasno izmanipulisao vama i vašim osećanjima i to na taj način da ste sve svoje obaveze zanemarili i posvetili se tom nekom ili nečemu što nema ama baš nikakve koristi i vrednosti za vas!

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

LAV

Dosta vam je praznih priča i obećanja na staklenim nogama. Potrebno vam je nešto konkretno za šta ćete se uhvatiti. Stoga, danas vrlo konkretno istupate ka nekom sa svojim zahtevima i očekivanjima. Iako nailazite na razumevanja, pa i podršku, ipak ne posustajete! Hoćete sve i odmah! U pravu ste, vaša oštrina i spoznaja toga šta želite je danas definitivno najjače oružje u vašim rukama.

DEVICA

Osećate se kao da vaši potencijali ne dolaze dovoljno do izražaja. Slična je situacija i u ljubavi. Znate da vredite mnogo više od onoga što dobijate! S pravom u vama vlada osećanje sputanosti ali sve to pogoršava dodatno vaše viđenje stvari da izlaza nema! Pitanje za vas je: a šta ste učinili da potražite taj izlaz?! Ko vam brani da pokažete šta znate i umete?! Čega se plašite?!

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

VAGA

Pripazite se danas u kuhinji! Ukoliko ste u mogućnosti, ne bi trebali danas ni ulaziti a kamoli raditi bilo šta u prostoru gde se sprema hrana! Budite posebno obazrivi u rukovanju oštrim predmetima. Ako vam to mogućnosti dozvoljavaju, idite danas u restoran ili kupite gotovu hranu!

ŠKORPIJA

Danas dobijate neke vrlo važne informacije koje mogu da znače i vaš vrlo skori odlazak na ne tako kratak put! Vrlo ste radosni zbog te, ali i nekih drugih činjenica. Osećate se danas prilično spokojno. Imate, potpuno opravdan, utisak da su sve kockice u vašem životu konačno krenule da se slažu!

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

STRELAC

Samo kad bi iz vašeg mentalnog sistema izbacili tu rečenicu ’’lako ćemo’’. Za vrlo kratko vreme bi se popeli na vrh sveta. Vi ste samom sebi zapravo najveći neprijatelj! Niko ne može tako da vas sputa kao vi sami sebe! Ništa u životu nije lako i jednostavno. Zašto stalno prolazite kroz iste, i sve bolnije, lekcije?!

JARAC

Vi ste osoba koja u svojoj okolini važi za nekog sa vrlo čvrstim etičkim načelima i moralnim kodovima. Na vas se, kao na retko koga, zaista može osloniti. Danas će vam, upravo zbog tih vaših osobina, mnogi prići i zatražiti savet(e). Vama će veliko zadovoljstvo ta činjenica pričiniti. Može se reći da ste danas totalno u svom elementu!

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

VODOLIJA

U vama i oko vas borba nikad ne prestaje! Vi stalno težite da nešto nekome dokazujete. Koliko bi samo život za vas bio lakši i jednostavniji kad biste, makar jednom u životu, probali da hodate utabanim stazama?! Zašto ste toliko svojeglavi! Pa ko može da bude emotivno ispunjen pored takve osobe?!

RIBE

Danas ćete uraditi u društvu nekog do koga vam je jako stalo, nešto što će tu osobu naterati da se ozbilno zapita ko ste vi u stvari i koliko ona vas zapravo dobro poznate kao i šta je to što ona sa vama uopšte želi da ima u nekoj budućnosti. Vas nekad jednostavno ponesu osećanja i zaboravite se gde se nalazite.

Astrolog: Darko Škalabrin

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA